Rafa: - Baros kan ha en fremtid i Liverpool

Utelatelsen av Milan Baros til kampen mot TNS i går, samt kjøpet av Peter Crouch, har satt fart i spekulasjonene om at Milan Baros er på vei bort fra Liverpool. Rafael Benitez sier imidlertid at han ikke forbereder noe spiss-salg.

Rafael Benitez forstår at det nå blir stilt spørsmålstegn ved Milan Baros sin fremtid på Anfield, nå som Peter Crouch blir Liverpool-spiller i dag. Men manageren insisterer på at tsjekkeren har en fremtid i klubben.

- Milan er en god spiller. Han var vår toppscorer i fjor. Men vi har nå flere valgmuligheter, og muligens vil det derfor komme bud på han. Men for tiden jobber jeg med alle våre spisser, og Baros har så absolutt en fremtid her. Jeg gjør ikke forberedelser for at noen skal forsvinne. Jeg jobber bare med spillerne jeg har. Om vi skulle motta bud, er det mulig at jeg vil la noen spillere gå. Men det avhenger helt av budene vi får, og hva spilleren selv ønsker.

- Vi har nå Anthony Le Tallec, Luis Garcia, Milan Baros, Djibril Cisse, Fernando Morientes og Peter Crouch som alle kan spille spiss. Det gir meg mange muligheter, og jeg kan kombinere disse på mange ulike vis. Alle spissene må jobbe hardt dersom de ønsker å spille, noe som er bra for meg som manager. Konkurranse om plassene er bare sunt. Nå tror jeg at vi har både fleksibilitet og den rette mentaliteten blant angriperne våre, og de jobber alle mot samme mål. Min tanke er å ha et godt lag, ikke bare en og to gode spillere.