Rafa stoler på Carra

Rafael Benitez håper at Jamie Carragher kan stoppe Michael Owen, en spiller han prøvde å kjøpe. Luis Garcia er manageren takk skyldig. Ny dato for mini-derby.

Gode venner møtes
Jamie Carragher og Michael Owen pleide å dele rom sammen da de begge spilte for Liverpool.  Nå møtes kameratene til dyst på Anfield 2.juledag, da Michael skal prøve å score mot et forsvar med Carra som krumtapp.  Manager Rafael Benitez gjentar at han gjerne ville hatt Owen på laget, men at han håper den kunnskapet som Carragher har om Owen vil være nok til å stoppe ham.

- Det er en spesiell situasjon for Carra å spille mot Michael og jeg håper at det er Carra som vinner.  Owen er en meget god spiller og han kan bli farlig for oss, så vi vil prøve å hindre at han scorer.

- Han er en god avslutter, i tillegg til at han er en god spiller, men jeg tror Carra kjenner ham godt og vet hva han kan men det vil bli rart å spille mot ham.

- Jeg prøvde å kjøpe ham og han vet at jeg prøvde å kjøpe ham, fortsetter Benitez.  – Det gikk helt til den siste dagen av transfervinduet, men til slutt var det umulig for oss siden en annen klubb bød en stor sum penger for ham.


Ny posisjon – takket være Rafa
I et intervju med Liverpool Echo sier Luis Garcia at han er Rafael Benitez stor takk skyldig, og at han nå er tilgjengelig i flere posisjoner på grunn av Liverpools manager.  De to var tidligere spiller og manager i Tenerife, og Rafa hadde Luis høyt oppe på sin ønskeliste da han kom til Anfield.

- For meg var det veldig viktig å få møte Rafa, sier Luis.  – Han ga meg sjansen til å spille på andre plasser på laget.  Jeg spilte spiss, men han ga meg muligheten til å spille på venstrevingen og nå kan jeg spille på begge flankene takket være den tilliten han ga meg.

- Rafa er oppe blant de store managerne.  Han har vunnet mange trofeer i løpet av kort tid og med det arbeidet han gjør vil han bli en av de beste i verden.

En annen som Luis Garcia har fått stor respekt for er kapteinen Steven Gerrard, som er en del av en sterk midtbane hos de røde.

- Det at Steve ble var en virkelig god avgjørelse både for ham og oss.  Vi kan dra nytte av hans innstilling og hans spill.

- Han er kapteinen som løfter Liverpool.  Han sørger for at du alltid konsentrerer deg 100% på hver trening og i hver kamp.  Han oppmuntrer alltid folk rundt seg og hvis du ser på ham og hvordan han jobber vil du selv alltid gi 100%. 

- Momo Sissoko spiller også veldig bra og sørger for at Xabi Alonso kan styre spillet.  Momo arbeider alltid hard for å vinne igjen ballen, og han gjør alt grovarbeidet.  Ingen kan se ham, men han jobber alltid.  Det betyr at Xabi kan gjøre mer for laget, å slå gode pasninger og holde på ballen.


Ny dato for reservene
Reservelagets bortekamp mot Everton er flyttet til torsdag 16.februar, etter at kampen først ble utsatt p.g.a juniorcupen.  Neste kamp for reservelaget er dermed mot Newcastle, mandag 9.januar.