Rushie håper de røde klarer omstillingen

Ian Rush håper de røde klarer å legge skuffelsene fra Japan bak seg og fortsette seierrekken i Premier League. Everton lanserer igjen ny stadionplan!

Ian Rush har spilt for begge klubbene, men har som kjent hjertet sitt på Anfield. I likhet med de fleste er han skuffet over at Liverpool ikke klarte å omsette scoringer til mål søndag mot Sao Paulo. – Liverpool beviste søndag at de var den beste klubben i turneringen, sier han i dagens Echo. Han fortsetter: - Det var kun uflaks som forhindret dem i å bli kronet som verdens beste klubblag. Målet fra Sinama Pongolle skulle ikke vært annullert, men det må vi bare leve med. Ansiktsutrykket til Steven Gerrard da kampen var over sier det meste om hva spillerne selv mente om kampen.

Rush forsetter: - Når gjenstår det å se hvordan spillerne takler reisen og oppholdet i Japan. Jeg tror imidlertid de heller vil ha alle tre poengene mot Newcastle andre juledag enn omvendt. Den kampen krever nå topp fokus og det er viktigst at Rafa & Co klarer å omstille spillerne til å fortsette den lange seiersrekken i Premier League.

Everton med ny stadionplan
Etter å ha forkludret Liverpools planer om å bygge ny stadion, ved å flørte med tanken om et delt anlegg i Stanley Park, har de blå igjen kommet med konkrete planer om nytt anlegg. Først forsøkte de å finansiere et eget anlegg på Kings Dock. Deretter brukte de lobbyvirksomhet inn mot bystyret og Northwest Development Agency for å utrede et delt anlegg med Liverpool. Det ville LFC aldri gått med på, og det visste de. Det kostet oss et års forsinkelse og millioner av kroner. Evertons opptreden i saken har vakt harme på Anfield. Det vekker derfor oppsikt når Chief Executive på Goodison, Bill Wyness, sier klubben er nær lansering av nye stadionplaner. Everton håper å kunne gå ut med detaljene over nyttår. De planlegger en bane med en kapasitet på 50.000 til ca £125M. Lokalitetene skal være innen to miles fra dagens bane.

Liverpool har enda ikke kommet med en endelig konklusjon på om hvorvidt de skal bygge ny stadion eller ei i Stanley Park. Det er regnet med at årsmøtet vil bli avholdt innen en måned tid. Men det er ikke ventet ytterligere avklaringer om saken der.

Billetter Bolton
Liverpool har annonsert at de 2702 billettene de mottar til kampen på Reebok 2. januar vil gå til sesongkortholdere med 4 bortekamper eller mer registrert på sitt Fan Card forrige sesong.