Selvtillit foran derby

Rafael Benitez og Luis Garcia understreker at Liverpool går til morgendagens nabomøte med Everton fulle av selvtillit. Momo Sissoko tilbake mot de blå.

- Jeg vet mer om Merseyside derby
Liverpool tapte fjorårets møte med Everton på Goodison Park med 1-0, i en kamp hvor Rafael Benitez valgte å ha bl.a. Xabi Alonso på benken til fordel for Salif Diao.  Manageren innrømmer nå at han lærte av kampen, og at han denne gangen sender ut et selvsikkert lag på jakt etter tre nye poeng i ligaen.

- Vi går til derbyet med mye selvtillit.  Lokalderbyet er annerledes enn noen annen kamp, men vi ser fram til det og vil gjøre det vi kan.

- Vi vet at seier er viktig både for oss og supporterne, men det viktigste er at vi tar tre poeng.  Vi tok tre poeng mot Newcastle og jeg ønsker det samme mot Everton.

- I fjor tapte vi 1-0 og vi viste ikke vårt beste, men jeg ønsker meg en seier denne gangen.  Det er alltid en fantastisk atmosfære og en spesiell kamp, og personlig vet jeg nå mer om denne kampen enn forrige sesong.


Luis gleder seg
Luis Garcia synger de samme tonene som sin manager.  Den lille spanjolen debuterte i et Merseyside derby da han scoret i 2-1 seieren på Anfield og ser nå fra til et nytt pulserende møte mellom de røde og de blå.

- Det var virkelig en opplevelse å spille i kampen forrige sesong siden atmosfæren var fantastisk.  Det å kunne score var spesielt for meg.

- Jeg føler at supporterne venter på kamper som denne gjennom hele året.  Når du spiller i slike kamper er det som om du kan berøre himmelen siden du har en slik god følelse ute på banen.

- Jeg hadde tidligere spilt i kamper som Barcelona v Real Madrid og Atletico Madrid v Real Madrid.  Det er alltid spennende å være en del av.  Jeg vet at Everton er under oss på tabellen men alt kan skje i slike oppgjør.  Det er virkelig annerledes enn andre kamper, men vi spiller bra for øyeblikket og selvtilliten er høy.


Sissoko tilbake
Momo Sissoko er tilgjengelig igjen etter å ha stått over kampen mot Newcastle som følge av fem gule kort og suspensjon.  Bolo Zenden er ute for resten av sesongen etter en kneoperasjon, men ellers er det ikke kommet opplysninger om andre skader.