Steven Gerrard svært skuffet

Kapteinen var ingen glad mann etter at Liverpool rotet bort ledelsen og to poeng i Birmingham i dag. Dessuten mener han at Peter Crouch ikke er høy nok ...

– Det var sikkert en flott kamp å følge for de nøytrale, men vi er forferdig skuffet over resultatet. Vi må snart begynne å vinne slike kamper, understreket Steven Gerrard overfor Sky PremPlus etter kampslutt.

Han mener Liverpool spilte okay i første omgang, selv om det ikke resulterte i altfor mange sjanser. Da det endelig løsnet, i andre omgang, skyldtes det en smart, liten spanjol.

– Luis Garcia er en smart spiller, han gjør gode løp, slik han gjorde det før han scoret, skryter Steven Gerrard.

Derimot er han ikke like fornøyd med at de røde slapp hjemmelaget inn i kampen igjen, noe som skjedde da Stephen Warnock headet ballen forbi egen keeper i det 72. minutt.

– Det er ikke bra nok, konstaterer kapteinen.



Etter ett mål til fra hvert av lagene, og et rødt kort til Birmingham, var Liverpool flere ganger nære ved å score det som da ville ha blitt vinnermålet. Peter Crouch var blant dem som kom nærmest, men han var ikke lang nok(!) til å få styrt Djibril Cissés flotte innlegg på mål.

– Peter trenger å bli høyere, han er ikke høy nok, spøkte «Stevie G» om den to meter lange spissen.

Liverpools manager Rafael Benitez er enig med kapteinen om at Liverpool tapte to poeng i dag. Men Birmingham-manager Steve Bruce mente på sin side at det var hans lag som fortjente seieren mest.

– Det var sprøtt, for kan ikke huske at keeperen vår måtte gjøre en eneste redning, sa Bruce, som kanskje finner forklaringen i at det var utespillerne, og ikke keeperen hans, som gjorde redningene på streken for Birmingham i dag.