Syk før Chelsea-kampen

Ikke bare så Sami Hyypiä sjaber ut, han var det faktisk også. Peter Crouch tror han kan tilføre noe nytt til det engelske landslaget. Ny dato for Arsenal-kamp.

Sami Hyypiä så alt annet enn komfortabel ut i hjemmemøtet med Chelsea i går. I tillegg til at han stadig kom på etterskudd, slet han også med slurvete klareringer, før han til slutt ble byttet ut i det 71. minutt.

Nå viser det seg at det finske midtstopperen har en god unnskyldning. Ifølge Football365 tilbrakte han nemlig helga i sykesenga, og han hadde nesten ikke fått i seg mat før kampen.

- Da jeg ble byttet ut, gikk jeg direkte på dass og kastet opp, sier stopperen, som bekrefter at han hanglet de siste par dagene før kamp.

Selv om sykdom ikke akkurat er den beste oppladningen til en kamp, og spesielt en så stor kamp, vil han ikke bruke den som en unnskyldning.

- Hvis jeg går på banen, skal jeg yte 100 prosent. Denne dagen holdt jeg ikke god nok standard, innrømmer Hyypiä, som velge å skryte av Didier Drogba i stedet for å stille spørsmålstegn ved prestasjonen hans.

Crouch vil endre England
En annen spiss som er høyt oppe, er Liverpools Peter Crouch, som ble tatt ut i den engelske landslagstroppen i går.

- Det er mange gode spisser i England, men jeg liker å tenke at jeg er litt annerledes og at jeg kan tilføre noe nytt, sier Crouch.

Som de fleste andre på balløya, er han skuffet over utfallet av kampen mot Nord-Irland. Men han har tro på snarlig bedring.

- Med de spillerne vi har, tror jeg ikke det blir noe problem. Alle har jo dessuten samlet med seg selvtillit i klubblagene sine siden sist, vektlegger Crouch.

Ny dato for Arsenal-kamp
Liverpools utsatte hjemmekamp mot Arsenal vil spilles tirsdag 14. februar. Det gjelder så fremt ingen av klubbene blir opptatt med uefacupspill.

Kampen skulle egentlig ha vært spilt den 27. august, men ble utsatt på grunn de rødes deltakelse i Supercupfinalen.