Tilbakeslag for Mellor

Kneet til Neil Mellor har hovnet opp igjen og det er usikkert når angriperen blir kampklar. Usikkert om nye Wembley blir klar til FA-Cup finalen.

Utsettelse for Boy Mellor
Etter nylig å ha begynt å trene for fullt igjen var det meningen av Neil Mellor skulle vært involvert i tirsdagens reservelagskamp mot Aston Villa(som ble utsatt), men The Boy Mellor ble aldri med i troppen etter at et kne hovnet opp under trening.  Toppscoreren på reservelaget var lenge plaget av senebetennelser i begge knærne, og i tillegg til en omfattende operasjon har gjort at 23-åringen ikke har spilt fotball på ni måneder.

En tror ikke at det siste tilbakeslaget for Neil har sammenheng med hans operasjon og tidligere skader, og en håper at en rekke tester de siste dagene vil få en klarhet i problemet.


Været kan stoppe finale i London
Hvis alt går etter planen vil FA-Cup finalen være tilbake på Wembley 13.mai, eller nye Wembley om man vil.  Hovedarenaen i London arrangerte alle FA-Cup finaler, minus en omkamp på Old Trafford i 1970, fra 1923 til 2000.

- Vi går 100% for at finalen spilles på Wembley, men ingen kan garantere det, sier stadionansvarlig Michael Cunnah.

- Dersom det blir dyp frost vil arbeiderne få vanskelig med å grave opp banen og få gjort grunnlaget.

- Dersom konstruktørene holder ord har vi alle sjanser for å arrangere cupfinalen på Wembley, men vi har samtidig tatt forholdsregelen med å holde av Millennium Stadium i Cardiff.