Vidic fortsatt aktuell

Nemanja Vidic er en av flere midtstoppere som Liverpool vurderer før transfervinduet om en drøy uke. Benitez interessert i Luciano Galletti, men bare på lån.

Ifølge den seriøse avisen The Guardian håper fortsatt Liverpool at man kan sikre seg den serbiske landslagspilleren Nemanja Vidic.  Sammen med Manchester United jakter Champions League vinnerne på stopperen til Spartak Moskva.

Det er imidlertid et par solide hindere på veien.  Vidic skal ha en klausul som gjør at han kan forlate Moskva for £4.5M, i tillegg til en kompensasjon for resten av hans kontrakt.  Det krever imidlertid at spilleren selv legger inn en skriftlig transfersøknad.

Ifølge spillerens agent skal også Vidic være svært interessert i å fortsette sin karriere i Italia, og da først og fremst hos topplaget Fiorentina.

Det er ingen hemmelighet at Liverpool og Rafael Benitez jobber intenst med å hente inn en midtstopper og en høyreving i januar.  Ifølge The Guardian er danske Daniel Agger rett under Vidic på de rødes ønskeliste.  Etter det vi erfarer er spillerens agent her et problem, siden økonomiske betingelsene for landslagspilleren er skrudd i været etter at det ble kjent at storklubber som Liverpool er interessert.  Den hårfagre Fabricio Coloccini kan også være et alternativ, men det igjennom en låneavtale fra Deportivo La Coruna.

Liverpool Daily Post skriver i dag at man på Anfield kun vurderer en mulig låneavtale for å hente høyrevingen Luciano Galletti fra Atletico Madrid.  Atletico kjøpte spilleren fra Real Zaragoza i sommer, da Liverpool også ble linket til argentineren, men har økonomiske problemer og kan være villig til å la 25-åringen gå.