Welsh imponerer i Hull

Hull- og England U21-manager Peter Taylor mener Welsh har blitt 40% bedre etter overgangen fra Liverpool. Reservelagskamp flyttet grunnet kollisjon med 3.runde i Carling Cup.

John Welsh ble utlånt til Hull for å få kamptrening. Midtbanespilleren har hittil spilt ni kamper og scoret to mål for ”Tigrene”. Hans manager, Peter Taylor, i både Hull og på det engelske U21-landslaget uttaler til Hull Daily Mail at Welsh har vist stor fremgang siden overgangen i august.
- Jeg har sett stor forskjell på John etter at han kom til Hull, uttalte Taylor i Leeds i går.
- Jeg håpet på det hele tiden da vi lånte ham, men jeg advarte folk med at det kunne ta 10 kamper for ham. For meg er det naturlig. Han hadde ikke engang spilt en reservelagskamp (i sesongen 2005/06, red. anm) før han kom til oss, så det ville alltid ta noe tid for ham. Hver uke forbedrer han seg, og nå ser han veldig, veldig god ut. Han er 40% bedre nå fordi han får spilt regelmessig fotball, og det vil hjelpe på alle spilleres prestasjoner.

Welsh har nå spilt mer førstelagsfotball enn han har gjort i Liverpool, hvor han blant annet konkurrerer med Steven Gerrard. 21-åringen har startet de siste syv kampene, inkludert to mål i kampen mot Coventry. John Welsh er med i den engelske U21-troppen til kveldens kamp mot Østerrike U21, men det er usikkert om han får starte.

- Man vil se at alle som starter kveldens kamp er på førstelaget til sine respektive klubber, presiserer Taylor. Som det ligger an nå, vil alle som skal spille i kveld ha spilt i Premier League. Det er lettere for en spiller å bli valgt ut dersom de spiller førstelagsfotball for klubben sin. Det er en god sjanse for at de er i bedre form hvis de spiller regelmessig på klubbnivå, fordi de vil ha tempoet inne.

Reservelagskamp flyttet
Liverpool møter Crystal Palace borte i 3.runde av Carling Cup tirsdag 25.oktober. Derfor er reservelagskampen samme dag mot Blackburn på Racecourse Ground flyttet til onsdag 26.oktober kl. 20.00, melder FA Premier League i sin ukentlige bulletin. Reservene er ikke i aksjon før tirsdag 18.oktober kl. 20.30, borte mot Wigan på Robin Park Arena.
For første gang denne sesongen vi her på Liverpool.no nå tatt med toppscorerlista i FA Premier Reserve League North sammen med tabellen. Danny Graham fra Middlesbrough topper med fem mål. Kun spillere med tre eller flere nettkjenninger er med på lista.  Antonio Barragan, Danny Guthrie og Florent Sinama-Pongolle er mestcorende for Liverpool, alle med to nettkjenninger hver.