- Calliste fortjente rødt

Reservelagstrener Hugh McAuley forsvarer ikke Ramon Calliste etter at waliseren pådro seg rødt kort på Elland Road i går. Samtidig roser han Peltier, Hobbs og Kromkamp. Billettinfo.

Reservelagstrener Hugh McAuley sier etter gårsdagens målløse reservelagskamp mot Leeds at han ikke finner noen grunn til å klage på det røde kortet som Ramon Calliste (bildet) ble tildelt like før pause. Han mener at dommeren ikke hadde noe annet valg enn å sende Calliste og Leeds-forsvarer Simon Walton i dusjen.

Calliste fikk direkte rødt kort etter slåssing med Walton.

- Vi kan ikke protestere på at Ramon ble utvist, da du ikke slipper unna med slike ting som han gjorde, kommenterer McAuley.

- Jeg syntes det var en god forestilling til 0-0 kamp å være, og vi beholdt formasjonen i andre omgang og skapte to-tre gode målsjanser. Men vi klarte ikke å finne veien til nettmaskene. Leeds stilte med et rutinert lag, men vi klarte oss bra, legger han til.

- Jeg syntes Lee Peltier og Jack Hobbs spilte bra sammen på midtbanen. Jack blir bedre og bedre for hver kamp som går, mens Lee er en kriger som alltid jobber hardt, sier han til liverpoolfc.tv.

McAuley roset også nederlandske Jan Kromkamp, som spilte en ny god kamp på høyrebacken.

- Jan ga oss bredde på høyreflanken, og viste god form både offensivt og defensivt.

Billetter til bortekamper
Liverpools billettkontor har nå offentliggjort detaljene for billettsalget til bortekampene mot Arsenal og Newcastle. For å kvalifisere til en billett til Highbury 12.mars må du ha registrert minst 7 bortekamper i forrige sesong på ditt fancard. De som har vært på minst 9 kamper stiller imidlertid først i køen, og salget begynner 2.mars. Liverpool har fått 2 651 billetter til denne kampen.

Til møtet med Newcastle på St. James’ Park 19.mars er de røde tildelt 2 937 billetter. Her må man ha vært på minst 4 bortekamper i fjor for å kvalifisere til billett. De med minst 8 bortekamper på sitt fancard slipper imidlertid til først, og salget starter 7.mars.