- Det betydde mye å holde nullen

Jose Reina innrømmer i dag at det betydde mye for han å holde nullen mot PSV. Nå satser han på samme oppskrift mot Chelsea.

Jose Reina insisterer på at selvtilliten hans ikke ble rokket av tabben mot Everton. Keeperen føler at han fikk vist seg fra en bedre side da han holdt nullen i Eindhoven i går kveld.

- Det betydde mye for oss å holde nullen i går kveld, innrømmer Reina til Liverpool Echo.

- Vi forsvarte oss godt, og jeg syntes faktisk vi hadde fortjent seieren til slutt. Vi spilte mye bedre enn på lørdag. Selvsagt skulle jeg ønske at vi hadde tatt alle tre poengene, men ett poeng fra denne kampen bør være nok.

- Det var ikke bare for meg det betydde mye at vi holdt nullen. Det betydde mye for hele laget. Dette var bedre takter av oss. Som keeper balanserer man alltid på en knivsegg mellom tabber og spektakulære redninger. Jeg gjorde en tabbe på lørdag, men du prøver alltid å glemme tabbene fort. Det var vanskelig etter derbyet, ettersom det var så mange folk som til stadighet minnet meg på hva som skjedde. Jeg vet det var en feil i en viktig kamp, men jeg må bare komme meg videre.

- Jeg har rutine, og jeg har gjort feil før uten at det har affektert meg. Jeg har tro på meg selv.

Reina ser nå frem til kampen mot Chelsea. En kamp de røde ikke har råd til å tape om de ikke skal bli hektet av i ligaspillet.

- Den dagen vi klarer å ta poeng fra topplagene vil det utgjøre en stor forskjell på tabellen ved sesongslutt. Denne kampen handler ikke bare om tre poeng for oss, men også tre færre poeng for dem, resonnerer keeperen.

- Vi vet vi må forsvare oss like bra som i går kveld når vi reiser til Stamford Bridge. Jeg aner ikke om dette er et godt eller dårlig tidspunkt å møte Chelsea på, men vi vet at det er veldig viktig at vi ikke gjør nye personlige feil i disse kampene.