- Fowler kan bli joker

Rafa Benitez tror Robbie Fowler kan bli et nyttig spissalternativ denne sesongen. Dirk Kuyt er i ferd med å slå seg til ro på M'side, og bryr seg ikke om hvem som er angrepspartner.

Robbie Fowler er i skuddet igjen etter at veteranspissen scoret et glimrende mål mot Reading på onsdag.  Rafa Benitez sier at 31-åringen jobber seriøst og godt på trening, og at han er som et idol for noen av de yngre spillerne.  Manageren mener at Fowler kan bli en viktig brikke i troppen framover, selv om han antyder at det helst vil bli ved spesielle anledninger.

- Jeg tror at Robbie er et idol for noen av de unge spillerne, reflekterer Rafa.  – Han er veldig positiv og har den mentaliteten du ønsker fra en erfaren spiller.  Han er et veldig godt kjøp.

- Han trener på samme nivå som de andre spillerne i hver økt.  Hvis du ser på antallet mål som han scorer på trening så er det fantastisk.

- Robbie er en meget smart spiller, ikke minst på hjemmekamper, og han vil være et godt alternativ for oss.  Jeg snakket til ham for et par uker siden og han følte se bra.  Han vil gjerne spille, men er ikke dum og forstår situasjonen.  Han er nødt til å være tålmodig.

- En kan se tilbake på Vladimir Smicer.  Du vet aldri når en spiller kan bli viktig.

Vladimir scoret som kjent et av målene mot AC Milan, og satte inn en straffe med sitt siste spark for Liverpool FC.

- Etter min oppfatning kan Robbie bli en veldig god spiller for oss i løpet av denne sesongen.  Noen ganger kan du ha vanskeligheter med å score, og du kan bruke ham fordi han er smart og har kapasitet til å gjøre det.

Robbie Fowler kan være aktuell for mer spilletid mot Aston Villa i morgen, ikke minst siden Craig Bellamy sliter med en skade.

Hans partner kan da bli Dirk Kuyt, som i et intervju med klubbens egen hjemmeside forteller at han sammen med sin kone og datter nå er i ferd med å slo ordentlig rot på Merseyside.  The Kop ser fram til flere scoringer fra den helhjertede spissen, men selv er han mer opptatt av at laget vinner enn hvem som gjør mål og hvem han spiller sammen med.

- Det å score et mål gir det en fantastisk følelse, men det er viktig å slå pasningen til en medspiller hvis han er bedre plassert.  Det gir deg også en god følelse.  For meg er uansett det viktigste å vinne.

- Alle våre angrepspillere er forskjellige, men nå kjenner jeg til deres spillestil siden vi trener mye sammen og har lært deres kvaliteter.  Jeg mener jeg fikk vist sammen med Bellamy at vi gjør det bra sammen, men det samme var også tilfellet sammen med Peter mot Galatasaray.  Det spiller ingen rolle for meg.  Vi behøver å ha alle i troppen dersom vi skal vinne trofeer.