- Gnisten er tilbake

Steven Gerrard synes at formen begynner å vise seg på banen. Kapteinen er glad for at måltørken er over, men svært skuffet over tabloidpressen.

Steven Gerrard tror at han nå har fått gnisten tilbake i spillet sitt. Kapteinen innrømmer at han ikke har levert varene tidligere i sesongen. 26-åringen var også utrolig lettet etter endelig å ha funnet veien til nettmaskene idenne sesongen. Det tok midtbanespilleren hele 16 kamper for å lykkes.
- Da slipper jeg å bekymre meg mer for å få det målet, uttaler Gerrard til Liverpool Echo.

- Jeg hadde noen sjanser før det. Man kunne se at jeg begynte å bli for engstelig. Men jeg hadde bare følelsen at det ville komme i går.

- Formen min har vært langt bedre på trening. Jeg visste at det bare var snakk om tid før jeg tok det med på banen.

- Det viktigste for meg vil alltid være laget, men jeg vet at hvis jeg spiller opp mot mitt beste, kan jeg ha stor innflytelse på lagets form.

- Jeg har manglet noe siden starten på sesongen. Jeg har ikke gnistet til i spillet mitt, og jeg vil definitivt tro at VM har vært en årsak.

- Det har mer å gjøre med at jeg gikk glipp av sesongforberedelser. Man er aldri skarp dersom man ikke får ta del i alle preseason-treningene, og det er ingen tilfeldighet at man ser at viktige spillere rundt om i Europa ikke har begynt sesongen så bra.

Etter det meget skuffende tapet mot Manchester United 22.oktober følte Steven Gerrard det var viktig at spillerne slo tilbake. Med tre seirer og ti scoringer har han tro på at laget nå er i fremgang.
- Da vi satt på bussen hjem fra Old Trafford, var vi alle nedbrutt.

- Vi visste at vi hadde sviktet oss selv og klubben. Vi kom sammen som en gruppe og sa til oss selv at vi måtte komme med en sterk reaksjon.

- I de siste kampene synes jeg at vi har sett det. Nå er det viktig å fortsette der.

Smilet er tilbake i Stevens ansikt, og han kunne ikke unngå å påpeke hvor lykkelig han er på Anfield.
- Det som gjør meg nedbrutt er å tape kamper og høre så mye sludder sagt om meg.

- Jeg kunne ha kommet med flere avsnitt om det som ble skrevet i sist helg, men jeg tror at jeg oppsummerte det bra nok i én setning på mandag.

- Vi alle er lut lei av å lese de samme tingene. Jeg er lei av det, spillerne er, fansen og supporterne er det.

- Jeg synes virkelig synd på supporterne at de må se at fokuset er rettet mot meg igjen med slike historier, men hva kan jeg gjøre med det?

- Jeg tror ut i fra reaksjonene fra supporterne i går at de ikke bryr seg om slikt stoff mer, og det er akkurat slik jeg ønsker at det skal være.