- Jeg ønsker å bli her i mange år

Gerrard ikke i tvil om hvor fremtiden ligger. Spillerne sjokkert over laguttaket. Bordeaux kritiserer Liverpool for mangel på fair-play. Rafa om Noel Whites avgang.

Steven Gerrard scoret sitt første mål for sesongen i 3-0-seieren mot Bordeaux, og kunne umiddelbart etter kampen avfeie alle spekulasjoner om at han mistrives i klubben.
- Jeg er ikke utilpass. Det kan du se ut i fra måten jeg spiller på. Mange folk har snakket om meg, men jeg har gjort snakket mitt på banen. Jeg har mange år foran meg her, forteller Liverpool-kapteinen.

Spillerne sjokkert over laguttaket
Rafael Benítez startet med samme lag i to kamper på rad for første gang på 100 kamper. I likhet med supporterne var også spillerne svært overrasket over laguttaket denne gang.
- Det var et sjokk da sjefen leste opp laget en time før avspark. Guttene så seg rundt helt forbløffet. Men man må tro på det han sier, uansett hvilket lag han velger ut. Formen vår har vært ustabil, og det er opp til spillerne å forbedre den, sier Steven Gerrard.

- Dette er managerens måte å gjøre ting på. Han har ikke gjort det spesielt dårlig siden han kom hit, og han gjorde det ikke spesielt dårlig i Valencia. Det var bare litt rart at han stoppet på 99. Jeg trodde han ville ha gått for 100, kommenterer Carragher.

Spillerne feiret Gerrard-scoring
Steven Gerrards scoring frambrakte stor jubel blant spillerne.
- Steven spilte virkelig bra i kveld. Jeg tror han bare trengte ett mål for å komme i gang. Vi er virkelig glade på hans vegne, uttaler Garcia.

Rafa håper å kunne gi yngre spillere e-cuperfaring
Etter at både Liverpool og PSV Eindhoven vant sine kamper i går, er begge lag sikret avansement før de to siste spillerundene i gruppespillet. Rafael Benítez satser nå på å vinne gruppen og dermed møte en gruppetoer i 1/8-finalen. Med seier mot PSV i neste kamp vil 1.plassen være sikret, og Benítez kan da gi yngre spillere sjansen på Atatürk Stadion i Istanbul.
- Vi vet at dersom vi ønsker å vinne gruppen, bør vi beseire PSV. Hvis vi kan gjøre det, kan vi hvile noen spillere i den siste kampen. Da kan vi gi andre spillere e-cuperfaring.

Bordeaux kritiserer Liverpool for mangel på fair-play
Bordeaux' Fernando Menegazzo fikk marsjordre etter å ha skallet ned John Arne Riise i det 67.minutt. Nordmannen fikk et åpent kutt over venstre øye.
- Jeg kunne se hodet til John og blodet. Det var klart. Jeg tror man kan se på reprisen at det var klart. Vi ønsker å se mål og god fotball, ikke slike ting, kommenterer Benítez.

Bordeaux-trener Ricardo kritiserer imidlertid Liverpool for hendelsen i forkant av utvisningen. Franskmennene mener at Riise burde ha kastet ballen tilbake til dem fordi de hadde sparket ballen ut av spill slik at en skadet spiller kunne få behandling. Riise tok innkastet og startet et angrep. På det tidspunktet ledet Liverpool 1-0.
- Han fortjente å bli utvist, men jeg trodde at engelsk fotball handlet om fair-play. Like før utvisningen spilte vi ballen ut. Da skulle Liverpool ha spilt ballen tilbake, men det gjorde de ikke. De forsøkte å score istedenfor. Jeg er skuffet over det. Liverpool skulle ikke behøve å ty til slikt.

- Utvisningen var kampens vendepunkt. Den forklarer ikke hele tapet, men det var selvfølgelig det springende punkt.

- Vår mangel på erfaring på dette nivået, sammenlignet med Liverpool, var en faktor. Det vil ta ett eller to år, men jeg er overbevist om at vi kan komme på samme nivå som Liverpool.

Benítez om Whites avgang
Benítez hadde følgende kommentar til styremedlem Noel Whites avgang.
- Det er synd. Slike ting hender normalt sett ikke her. Jeg er lei meg for det som skjedde fordi jeg har ikke et dårlig forhold til ham. Dette er en stor klubb, og vi har en måte å gjøre ting på. Vi har andre steder å snakke om laget på. Nå er det imidlertid bedre å snakke om fotball.