- Kjøp stort

Alan Hansen mener at Liverpool må bruke investeringspenger til å prøve å kjøpe de beste spillerne. Daniel Agger trygg foran sin keeper.

Å handle på øverste hylle
Alan Hansen sier i sin spalte i LFC Magazine at dersom det blir en realitet med millioner fra Dubai, da må Rafa Benitez få anledningen til å konkurrere om de beste spillerne på transfermarkedet.

- Spørsmålet om investering vil være helt avgjørende i 2007, sier ”Jocky” Hansen når han summerer opp året som vi snart er ferdig med.  - Det vil være viktig at Benitez får anledning til å handle stort.

- Liverpool er fortsatt i stand til å tiltrekke seg store spiller, det er jeg ikke i tvil om.  Det er kun et spørsmål om at penger blir gjort tilgjengelige.

- Hvis det blir en realitet vil det hjelpe alle og som tidligere spillere kan jeg fortelle hvor spennende det er når en ny stjerne kommer til klubben.  Du sitter der og tenker ”wow, hvilken spiller”, heller enn at ”han kan behøve tid til å etablere seg her”.

- Jeg kan huske at jeg satt i garderoben da vi kjøpte John Barnes i 1987.  Jeg hadde spilt mot Barnes et halvt dusin ganger og var oppglødd over at vi fikk ham.  Vi var et lag som hadde vunnet alt, men likevel satt alle og tenkte ”Du verden, hvor god er han?”.  Det ga alle et løft og en ny start etter en sjelden sesong hvor vi ikke hadde vunnet noe.

- Derfor er det viktig med ny investering, så vi kan se slike spillere i Liverpool og slik at en ny stadion kan bli bygget.  På kort sikt ønsker vi at Liverpool skal bli bedre, og når vi kommer til mai kan vi si at vi har gjort det bra i Champions League og FA-Cupen, og aller helst vunnet en av de cupene.  Deretter kan vi se fram mot 2007/08 som en sesong hvor vi forhåpentligvis kan fullføre vårt potensial.


Daniel stoler på Pepe
Etter en kamp under pari mot Blackburn på tirsdag vil Daniel Agger håpe at han likevel beholder plassen i midtforsvaret når Liverpool møter Tottenham i en viktig kamp på White Hart Lane i morgen.  Den unge dansken har totalt sett vært en suksess denne sesongen, og han tilskriver keeper Pepe Reina noe av æren for at han nå er etablert på førstelaget til de helrøde.

- Hvis du har en god keeper bak deg kan du spille med større selvtillit, forklarer 22-åringen.

- Hvis du har noen som kan dirigere deg, da vil du føle deg tryggere.  Han roper de rette beskjedene.

- Du føler deg komfortabel når du spiller med ham.