- Ligaen over gruppeseier

Rafael Benitez insisterer på at Premier League nå er førsteprioritering, heller en gruppeseier i Champions League. Hyller Carra. Ny tv-kamp på Tv3.

Liverpool har allerede sikret seg en plass blant de siste 16 i Champions League, med to kamper igjen å spille. Man ligger likt med PSV om førsteplassen i gruppa, men har fordelen av å møte hollenderene hjemme på Anfield.

- Vi har to kamper igjen og kan kjempe for førsteplassen i gruppa, men vi vet at vi er videre og det er mulig vi bruker litt andre spillere, uttaler Rafa på pressekonferansen før møtet med Reading lørdag.

Rafa avslører altså at han planlegger spare enkelte spillere i de to siste kampene, og vil ikke ofre alt for å vinne gruppa, noe som gir fordelen av en noe "enklere trekning". Sjefen advarer også spillerne sine om å ta lett på oppgaven mot Reading.

- For meg er Reading ett godt lag. De har en flink manager. Jeg så noen kamper før vi møtte dem i Carling Cup, og de vet hva de gjør. Jeg ble imponert av dem.

- Noen tror kanskje det er en enkel kamp mot Reading. Vi har selvtillit, men må være forsiktige, for det kan bli en tøff kamp.

"They all dream of a team of Carraghers"
Benítez snakket også ut om sin visekaptein, dagen før han gjør sin kamp nummer 300 for Liverpool.

- Han er en lokal spiller, og jeg synes dette er er veldig bra for han. Han er en spiller som alltid gir 100 prosent, og det setter supporterne pris på.

- Han er den type spiller som alle managere drømmer om å ha i sitt lag, avslutter Rafa.

Liverpool - PSV direkte på Tv3
"Gruppefinalen" i Champions League mellom Liverpool og PSV Eindhoven blir direktesendt på Tv3 den 22. november. Vidar Davidsen og Roar Stokke kommenterer oppgjøret fra Anfield.