- Liverpool klarer neppe å score nok mål

Benfica-trener Ronald Koeman tror ikke Liverpool klarer å score nok mål i kveld. Han frykter likevel Gerrard, men ikke The Kop. Italiensk dommer.

Benficas sjef Ronald Koeman tviler på om Liverpool har egenskapene til å score nok mål for å avansere til kvartfinalen i Champions League. Anfield-klubben må score minst én gang for å få ekstraomgnager etter at Benfica vant første oppgjør 1-0. Liverpool har kun scoret to mål i én av sine siste 12 kamper i liga og cup, og har kun nettet i tre av syv kamper i Champions League denne sesongen.
- De er ikke veldig sikre på å score mål. Jeg har sett Charlton-kampen og de hadde drøssevis av sjanser, men de klarte ikke å sette dem.

- De har ikke for vane å score tre eller fire mål, de har bare ingen god følelse med å score mål, og dersom vi får ett, vil det endre ting igjen.

- Jeg vet som spiller at når man ligger under 1-0, er det ikke et hyggelig resultat, og man må jage.

- Kanskje Liverpools scoringsproblemer kan forandres på en dag, men vi føler oss mer sikre.

- Kampen avgjøres ikke på tribunen
Ronald Koeman tror heller ikke at The Kop vil ha noen avgjørende betydning.
- Liverpool-supporterne skaper en god stemning, men du får spørre deg selv hvor mange mål de kommer til å score. Denne kampen kommer til å avgjøres innenfor de hvite strekene.

Koeman frykter Gerrard
Ronald Koeman advarer spillerne sine mot Steven Gerrard. Liverpool-kapteinen spilte kun de siste 12 minuttene av den første kampen i Lisboa grunnet en muskelskade i leggen.
- Steven Gerrard er en av de aller beste, enten han spiller på høyre eller sentralt.
- Han kan avgjøre kamper på egenhånd. Han slår innlegg, legger pasninger og avslutter. Vi vet at vi må kontrollere ham.

- Vi må heve oss
Koeman tror sjansene for at Benfica avanserer er gode, men da må spillet forbedres.
- Vi vet at vi må spille bedre enn i den første kampen. Kanskje var vi litt heldige som nettet så sent i kampen. Men slik er fotball. Kamper avgjøres på små detaljer.

Italiensk dommer
UEFA har valgt ut italienske Massimo De Santis til å dømme kveldens oppgjør på Anfield. Han har med seg landsmennene Marco Ivaldi og Alessandro Griselli på linjene. De Santis dømte Liverpool senest mot Chelsea på Anfield i høstens gruppespill. Ytterligere én gang har 44-åringen ledet en kamp med Liverpool involvert - borte mot Auxerre i UEFA-cupen 2002/03.