- Målet er å vinne Premier League

Premier League-tittelen er det virkelig målet for Rafael Benítez. Mindre gjeld og lønnsutgifter enn rivalene. Andre saker tatt opp på årsmøtet.

Rafael Benitez var som nevnt tidligere til stede på gårsdagens årsmøte i Bill Shankly Suite. Spanjolen snakket om lagets fremgang det siste året, om den berømte kvelden i Istanbul. Neste målet nå er å vinne Premier League.
- Mye har skjedd siden forrige møte og jeg er fornøyd med fremgangen som vi har hatt de siste 12 månedene.

- Istanbul var en spesiell kveld for alle med tilknytning til klubben, spesielt for fansen.

- Men det virkelige målet er å vinne Premier League, og alle i klubben tror at vi kan klare det. Det vil være dumt av meg å si når det kommer til å skje eksakt, men vi vil jobbe hardt for å oppnå våre mål.

- Denne sesongen er troppen sterkere og resultatene har forbedret seg som men konsekvens av det. Vi er fremdeles med i tre turneringer, og som jeg alltid har sagt, er min filosofi å ta en kamp av gangen. Hvis vi følger det, så vil vi hente flere trofeer.

- Vi hentet inne fire nye spillere, som vi trodde kunne en jobb for klubben, og alle fire har gitt oss kvalitet.

Benitez avslørte også at klubben vil forsterke stallen med flere spillere, inkludert Mark González og Gabriel Paletta, før neste sesong.
- Vi behøver noen nye spillere, men det er ikke alltid det beste å kjøpe de dyreste spillerne. Man behøver å hente de rette spillerne som man kan stole på til å gjøre en bestemt jobb for laget. Jeg bryr meg ikke om berømte spillere, bare de riktige spillerne.

- Det er viktig at vi signerer de rette spillerne og ikke bare bringer inn spillere bare for å gjøre det. Et slikt eksempel er Daniel Agger. Vi forsøkte å kjøpe ham i august, men kunne ikke. Vi kunne ikke finne noen bedre enn ham, så vi ventet til januar.

- Vi så på mange høyrekantspillere, men vi var ikke overbevist over de tilgjengelige mulighetene.

Mindre gjeld og lønnsutgifter enn konkurrentene
Liverpools netto gjeld økte fra £15,3M til £17,1M i forrige regnskapsår, og det er mindre langt mindre enn Arsenal (£153M), Chelsea (£134M) og Manchester United (£500M estimert). Også når det gjelder lønnsutgifter kommer de røde bedre ut enn sine rivaler – Chelsea £108M, Arsenal £66M og Manchester United £77M (11 mnd).

Andre saker tatt opp på årsmøtet
* Det ble foreslått å inndra draktnummer 12 som gest til supporterne. Supportere anses ofte å være lagtes 12. mann.
* Spørsmålet om å arrangere rockekonserter på Anfield ble tatt opp.
* Klager på svartebørsbillettselgere utenfor Anfield på kampdager.
* Det ble avslørt at 70000 fan cards har blitt utstedt, og målet var at alle supportere skulle ha hvert sitt, selv om flere aksjeholdere var imot innføringen.
* Klubben ser på mulighetene for sesonghefter i cupturneringene neste sesong for nåværende sesongkortinnehavere. Kostnadene vil bli trukket direkte fra kamp til kamp.

Både Moores og Terry Smith ble gjenvalgt i styret.