- Stevie G ikke til salgs

Benítez ler av ryktene om at Steven Gerrard kan være på vei bort i januar. - Rent oppspinn, sier Rafa. Tysk dommer mot Bordeaux. Utlånsspillerne. Billettinfo Birmingham.

En søndagsavis i England skriver at Steven Gerrard kan være på vei vekk fra Anfield når overgangsvinduet åpner i januar. Rafael Benítez tilbakeviser spekulasjonene og beskriver dem som rent oppspinn.
- Det er ikke overraskende å lese slike historier, sier Benítez.

- Avisene tar aldri pause. De prøver alltid å finne noe å skrive om. Tydelig hadde de ingenting å skrive om denne uken, så de fant på flere rykter.

- Vi har fått erfaring med slike ting nå, og alt vi kan gjøre er å holde fokuset på å spille kamper. Alle som ikke tror at Stevie er knyttet til denne klubben, må bare se på hans prestasjoner i går. Det var klart å se at han var virkelig glad, før, under og etter kampen.

Benítez benekter også at det har oppstått splid mellom dem to.
- Vi snakker til stadighet sammen. Han er kaptein, så vi har alltid mange samtaler. Disse ryktene er galskap. Jeg er ikke klar til å selge kapteinen min.

Tysk dommer mot Bordeaux
UEFA har utnevnt tyske Markus Merk til å dømme Liverpool-Bordeaux på tirsdag.

Utlånsspillerne
Scott Carson holdt buret rent da Charlton fikk med seg ett poeng hjem fra St. James’ Park.
Florent Sinama-Pongolle ble byttet inn i det 67.minutt på stillingen 3-0 for Recreativo Huelva. Da ledet allerede Barcelona 3-0, som også ble sluttresultatet, på Camp Nou.
Darren Potter spilte de første 57 minuttene for Wolverhampton i 2-2-kampen på eget gress mot Sheffield Wednesday.
Anthony Le Tallec pådro seg gult kort og ble kåret til banens dårligste av L’Equipe da Sochaux beseiret Toulouse med 2-1 borte. Etter 65 minutter ble den offensive midtbanespilleren erstattet.
Daniel O’Donnell fikk 90 minutter for Crewe i 1-5 tapet borte mot Rotherham. Tidligere Liverpool-spiller Richie Partridge nettet to av hjemmelagets mål.
Salif Diao ble tatt av banen da det gjensto 10 minutter på Britannia Stadium. Da ledet Stoke allerede 4-0 mot Norwich. ”The Potters” scoret ytterligere én gang uten Diao på banen.

Billettinfo Birmingham
Liverpool FC har blitt tildelt 2595 billetter til 4.runde-kampen i Carling Cup mot Birmingham på St. Andrews onsdag 8.november kl. 20.45. Billettene selges til alle sesongkortinnehavere, men sesongkortinehavere og Fan Card-innehavere som kan vise til Carling Cup-kampen mot Crystal Palace forrige sesong gis prioritet. Sesongkortinehavere må ut £12 for billetten (voksen), mens de med kun Fan Card må ut med ytterligere £3. Salget starter onsdag 1.november.