Agger er klar til kamp

Etter en uke med trening på Melwood erklærer Daniel Agger at han er klar til å spille kamp. Men han får trolig ikke debuten før mot Portsmouth eller Birmingham. Mellor takket nei til Hearts.

Liverpools ferskeste rekrutt, danske Daniel Agger, uttaler i dag til Liverpool Echo at han er klar for å bli kastet til ulvene mot Manchester United om Rafael Benitez skulle ha behov for hans tjenester. Midtstopperen erklærer seg selv for kampklar, og mener at han har psyke nok til å debutere i det prestisjefylte oppgjøret på Old Trafford.

Chris Bascombe i Echo tror imidlertid at Rafael Benitez ikke kommer til å falle for fristelsen det ville være å bruke den unge dansken i denne kampen. Bascombe tror i stedet at Agger vil få sin debut i FA-cupkampen mot Portsmouth eller hjemmekampen mot Birmingham i ligaen.

Agger uttaler i dag at han klør i beina etter å gjøre sin debut etter en ukes trening på Melwood. Dansken har ikke kjent noe til kneskaden sin etter at han ankom Merseyside. En skade som holdt han ute av spill i 3 måneder for Brøndby.

- Alle spillerne hadde en individuell fysisk test på tirsdag, og det positive jeg tok med meg fra den var at jeg ikke følte ettervirkninger etter skaden min, uttaler spilleren som ble hentet til Anfield for £5.8M.

- Jeg er klar til å spille kamp når manageren måtte bestemme seg for at tiden er inne. Rafael Benitez har ikke snakket med meg om når jeg får min debut ennå. Jeg prøver fortsatt å fordøye alt som har skjedd siden jeg kom hit, men du flytter ikke til en klubb som Liverpool dersom du ikke er mentalt kapabel for oppgaven, sier dansken.

- Treningen er ikke mye annerledes enn i Brøndby. Vi jobber med ulike spillemønster, og vi bruker mye tid på taktiske forberedelser, avslører han.

Mellor går ikke til Hearts
Liverpool Echo bekrefter i dag at Neil Mellor har takket nei til tilbudet fra Hearts i Skottland. Reservelagsangriperen avventer nå en mulig låneavtale, der Sheffield United skal ha vist mest interesse.

Ny gressmatte før Liverpool-kamp
Flere av Portsmouth sine spillere har uttrykt sterk misnøye med gressmattas forfatning på Fratton Park, og det fører nå til at klubben bruker £100 000 på å legge en ny gressmatte på banen foran FA-cupmøtet med Liverpool. Det nye gresset vil faktisk bli brukt i bare 8 ligakamper, før det blir gravd opp på nytt. Portsmouth skal nemlig snu sin bane 90 grader i løpet av sommeren, og bygge tre nye tribuner.