Agger: - Skaden er ikke alvorlig

Daniel Agger bekrefter til dansk presse at skaden han pådro seg mot Manchester City ikke er alvorlig. Bekreftet at Steven Gerrard starter for England.

Daniel Agger uttaler i dag til dansk presse at han ergrer seg over at han ikke får spille privatlandskampen mot Kroatia for det danske U21-landslaget. Men Liverpool-stopperen er optimist når det gjelder det skadde kneet som holder han ute av kampen.

- Jeg fikk en stempling i kampen mot Manchester City, men kunne spille videre fordi kroppen var varm. Nå er det en hevelse der jeg ble truffet, og legen anbefalte meg å ikke spille mot Kroatia. Men det er ingen alvorlig skade, og jeg håper å være klar til helgens kamp mot Charlton, sier dansken til B.T i hjemlandet.

Ellers skryter Agger av samarbeidet med Sami Hyypiä etter sin andre kamp i Premier League.

- Jeg kan sammenligne Sami litt med Per Nielsen i Brøndby. Sami er en spiller jeg kan lære mye av, og han hjelper meg på samme måte som Per Nielsen gjorde, forklarer han.

Gerrard spiller fra start
Så er det bekreftet at Steven Gerrard spiller fra start i privatlandskampen mot Uruguay på Anfield i morgen. Englands startoppstilling ser slik ut: Robinson, G Neville, Bridge, Ferdinand, Terry, Beckham, Gerrard, Carrick, J Cole, Rooney, Bent.

Det var ventet at Frank Lampard ville utgjøre den sentrale midtbanen sammen med Gerrard, men Chelsea-spilleren fikk føling med en liten hamstringstrekk på dagens trening, og er sendt tilbake til London. Dermed får Gerrard Tottenhams Michael Carrick som makker.

Charltons Darren Bent debuterer for England, og skal spille på topp sammen med Wayne Rooney. Det betyr at det ikke er funnet plass til Peter Crouch blant de elleve som starter kampen. Heller ikke Jamie Carragher spiller fra første fløytesignal, da stopperplassene besettes av Rio Ferdinand og John Terry.

Engelsk presse skriver i kveld at Sven Göran Eriksson kommer til å begrense spilletiden for de spillerne som er involvert i Champions League til de første 45 minuttene. Det skulle bety at både Terry, Beckham, Cole og Gerrard byttes ut i pausen.

- Jeg skjønner at Rafael Benitez ønsker at jeg skal spille så lite som mulig. Vi har en viktig kamp mot Charlton i helgen, og en enda viktigere kamp mot Benfica i neste uke. Derfor er det foreståelig at han har prøvd å påvirke Eriksson for å få begrenset min spilletid. Men vi som spiller i Champions League ville ikke ha spilt i 90 minutter uansett, uttaler Liverpool-kapteinen nå i kveld.

Gerrard fikk seg som kjent en smell i kampen mot Manchester City, men han skal ikke kjenne noe til den lenger.