Alonso tilbake i trening

Xabi Alonso trener med Spania og kan få en plass på benken i kveld. Steven Gerrard i sentrum for stor landskampskveld. U-21 spillere i aksjon.

Bare Garcia fra start
Ifølge den store sportsavisen ”Marca” er det bare Luis Garcia som vil starte for Spania, mot Elfenbenskysten i Valladolid.  Den gode nyheten for Liverpool er at Xabi Alonso var med på gårsdagens treningsøkt og kan få en plass på benken, til tross for smellen han fikk i hodet mot Manchester City.  Pepe Reina og Fernando Morientes er også med i den spanske troppen.  Hvis en skal tro Marca er dette laget som Luis Aragones vil benytte fra avspark:  Iker Casillas; Sergio Ramos, Pablo, Puyol, Antonio López; Albelda, Cesc, Senna; Villa, Torres, Luis García

Generalprøve på Anfield
England spiller i kveld mot Uruguay, i den siste landskampen som engelskmennene har før klubbsesongen er over og full fokus rettes mot VM i Tyskland.  Steven Gerrard er sikker i troppen som reiser til sluttspillet, men vil få en ekstra mulighet til å vise at han er en av nøkkelspillerne når Frank Lampard er ute med skade og den mer defensivt anlagte Michael Carrick vil gi Stevie G mulighet til å gå mer framover på Anfield.  Jamie Carragher og Peter Crouch er på benken, ettersom Sven-Göran Eriksson benytter dette mannskapet:  Robinson; Neville, Terry, Ferdinand, Bridge; Beckham, Carrick, Gerrard, Cole; Rooney, Bent.

John Arne Riise vil starte på midtbanen når Norge spiller mot Senegal i Dakar i kveld.  Sjekk vår oversikt over TV-kamper for å kunne følge Liverpools landslagspillere.


Seier for Carson
England U21 slo Norge U21 med 3-1 i Reading i går.  Scott Carson spilte 1.omgang og holdt buret rent (1-0).  Ramon Calliste startet for Wales U21 da man tapte 0-1 for Nord-Irland.