Alonso tilbake i trening på torsdag

Liverpool Echo skriver at Liverpools midtbanespiller vil være tilbake om to dager. Djibril Cissé ser ikke etter en fremtid utenfor Anfield, og sier at LFC har sagt nei til to klubber.

Xabi nærmer seg
Ifølge lokalavisen Liverpool Echo vil Xabi Alonso være tilbake på treningsfeltet til torsdag, da den elegante midtbanespilleren vil få mulighet til å vise at han vil være spilleklar til FA-Cup finalen mot West Ham på lørdag.


Djibril tror han blir i Liverpool
Det antas at en spiss, om ikke to, står høyt på handlelisten til Rafael Benitez i sommer.  En av dem man tror kan forsvinne ut av klubben er Djibril Cissé, men den fargerike spissen sier at han ikke tenker på å finne en ny klubb.  Han legger også til at de røde tidligere har avslått tilbud fra Marseille og Tottenham.

- Min fremtid er allerede planlagt, sier franskmannen.  – Jeg har fortsatt tre år igjen av min kontrakt med Liverpool.  Jeg vil anta at min fremtid er her.

- Liverpool ønsket ikke at jeg skulle reise til Marseille sist vinter.  Tottenham viste også interesse, men Liverpool avslo igjen.

- Jeg har blitt her og kjempet videre.  Jeg ønsket ikke å reise etter et år, det ville ha vært som å feile.

- Jeg er fornøyd med denne sesongen.  Jeg har scoret 18 mål, selv om jeg spilte på høyrekanten, og jeg synes det er en god sesong.  Det som gjør det mest spennende er at jeg nesten har scoret flere mål enn jeg har startet kamper.

- Jeg har blitt benyttet i to eller tre forskjellige posisjoner, slik at jeg nå er mer allsidig.  Jeg kan forsvare litt bedre, selv om det fortsatt er mye å jobbe med, og jeg har også blitt bedre til å slå innlegg.

- Det at jeg ikke har spilt i midten kan hjelpe meg i å komme med på det franske laget, hvis jeg ikke skulle få en plass i angrepet.  Jeg kjemper for å komme med til VM, og jeg vil kjempe for å være blant de 23 som er i troppen.