Alvarez vil ha Benitez

Presidentskiftet i Real Madrid fører til at det igjen spekuleres i Rafael Benitez sin fremtid på Anfield. Liverpool-manageren skal være sterkt ønsket på Santiago Bernabeu.

Flere britiske aviser skriver i dag at Real Madrids nye president, Fernando Martin Alvarez, vil gjøre et seriøst forsøk på å lure Rafael Benitez tilbake til Spania.

Etter at Florentino Perez sa opp sin stilling som president i Madrid-klubben denne uka, har Benitez nå passert Sven Göran Eriksson som favoritt til å ta over tømmene i den kongelige klubb.

Mirror skriver blant annet i dag at Alvarez mer er en mann som passer Benitez sin filosofi. Liverpool-manageren er som kjent mer opptatt av å sette sammen et lag som fungerer enn å kjøpe de store stjernenavnene. Med Alvarez i presidentembetet på Santiago Bernabeu kan det bli en endring i politikk i så måte, tror tabloidavisen.

Benitez har som kjent tidligere trent Real Madrids reservelag, og han kan la seg friste av en retur til Madrid. Men Liverpool-ledelsen vil nok gjøre alt de kan for å holde på sin mann, og Benitez har da også flere ganger antydet at han akter å fullføre den prosessen han har startet på Anfield.