Aurelio: - Jeg kunne ikke si nei

Brasilianske Aurelio innrømmer at både de sportslige utfordringene og muligheten til å spille under Benitez igjen var nesten umulig å si nei til. Carson ikke til Sheffield United.

Fabio Aurelio vil i helgen bli Liverpoolspiller. Han kommer fra Valencia på free transfer. Overgangen har lenge ligget i kortene etter at kontrakten hans nå går ut og han ikke har vært interessert i å signere ny kontrakt på La Mestalla. Det er ventet at han kommer til å signere en avtale som gjelder for fire år.

Til spanske Marca sier han mulighet til å jobbe med Rafa igjen var for god til å si nei.

- Det var en sportslig vurdering. Jeg måtte ta en avgjørelse på hvor jeg best kan utvikle meg som spiller. Det ville vært komfortabelt å bli værende i Valencia, hvor familien trives og har sine venner. Men jeg har store ambisjoner som fotballspiller. En av dem er å komme i landslagstroppen til Brasil.

- Jeg går nå til en klubb hvor jeg kjenner treneren og hvor det bare er opp til meg selv å vise at jeg er god nok. De viktigste øyeblikkene hittil i karrieren har vært tittlene vi vant (med Valencia). Det skjedde under ledelsen til Benitez.

- Han viste meg tillit og har fortsatt tro på meg. Det betyr mest.

Sheffield U avvise Carson interesse
Kontroversielle Neil Warnock i Sheffield United, som Liverpool åpner ligasesongen mot i august, tilbakeviser ovenfor lokalavisen i byen at de kommer til å hente inn Scott Carson.

Blades’ Phil Barnes har gått til Grimsby, og Carson skal ha blitt vurdert som erstatter for nummer to keeperen. Til Sheffield Star sier imidlertid den myndige Warnock at:

- Jeg kan ikke tenke meg at Carson vil vurdere å gå til en ny klubb for å være nummer to. Derfor kan tror jeg ikke han ender opp her.