Barnes advarer mot nytt ”Wimbledon”

John Barnes sier at alt kan skje i en finale, etter at han selv var med å tape for Wimbledon i 1988. Mann arrestert i forbindelse med tyveri av finalebilletter.

- West Ham kan skape trøbbel
Dave Beasant reddet straffe og Peter Beardsley fikk et mål annulert da dommeren allerede hadde blåst for frispark.  Isteden var den heading fra Lawrie Sanchez som skapte sensasjon da den suverene ligavinneren tapte FA-Cup finalen mot lille Wimbledon.  En av datidens store stjerner, John Barnes, avviser imidlertid at det var en like stor bombe som mange synes å mene.  Han advarerer dessuten med at West Ham har kapasitet til å skape en ny overraskelse mot favoritten Liverpool på lørdag.

- Vi var favoritter, men ikke like overveldende favoritter som noen påstod.  Wimbledon var da et godt lag i toppdivisjonen, i likhet med det West Ham er nå, og plasserte seg regelmessig blant de ti beste, sier spilleren som i dag er fotballanker i kanalen Five.

- I en enkeltstående kamp kan alt skje, noe vi smertelig fikk erfare.  West Ham har et ungt lag, med mye fart, mye energi, og de er gode fremover på banen.  De har imponert meg denne sesongen.  De har spillere som kan skape problemer.


36-åring arrestert
Politiet på Merseyside har i dag arrestert en mistenkt person i forbindelse med tyveriet av drøyt 1000 billetter til FA-Cup finalen.  Arrestasjonen ble foretatt etter at ransakelse av to hus i Anfield frembrakte en postuniform, CS gass og en machete.  Tyveriet skjedde før helgen da en postbil ble ranet like utenfor suvenirbutikken til Everton ved Goodison Park.