Bekreftet: Pennant er klar for Liverpool

Etter mye fram og tilbake er Jermaine Pennants overgang endelig i orden. - Muligheten var for god til å avslå, sier han.

Etter flere runder med avvisninger fra Birmingham City - avvisninger av både Liverpool-bud og rapporter om at spilleren er klar - er avtalen nå endelig spikret.

- Muligheten til å spille for klubben jeg støttet som gutt, var for god til å avslå, sier Jermaine Pennant til Birminghams hjemmesider.

Spilleren skal ha signert en fireårskontrakt etter at han besto den medisinske testen. Han får drakt nummer 16 hos merseysiderne.

Overgangen gikk orden for seint til at 23-åringen kunne fly til treningsleiren i Sveits sammen med de andre spillerne, men han følger nå etter i et eget fly.

Overgangssummen sies å ligge i regionen 6,3-6,7 millioner pund, og nyerverelsen kan debutere for de røde i helgas treningskamp mot Kaiserslautern.

Pennant startet karrieren sin i Notts County, før han gikk til Arsenal for to millioner pund som 15-åring i 1999. Dette var en rekordhøy sum for en junior da den ble utbetalt.

På grunn av problemer på og utenfor banen, og ble dermed sendt på låneopphold i Watford, Leeds United og Birmingham City.

Til slutt signerte han på en permanent overgang til St. Andrews. Her spilte han til sammen 60 kamper og scoret tre mål, samtidig som han ble en publikumsyndling på grunn av sin fart og teknikk.