Bellamy høyaktuell mot Boro

Etter en svært god landskamp i går kveld, kan Craig Bellamy ha spilt seg til en startplass mot Middlesbrough. Reina tilbys forlenget kontrakt på Anfield?

Etter å ha blitt kåret til banens beste da Wales slo Liechtenstein i går kveld kan Craig Bellamy ha spilt seg inn i startoppstillingen til Rafael Benitez til lørdagens bortekamp mot Middlesbrough. Liverpool-spissen var som kjent involvert i tre av fire scoringer for Wales, hvorav han var sist på ballen på den ene. Han ser nå ut til å ha lagt leggskaden som har plaget han de siste ukene bak seg for godt.

- Jeg følte at jeg hele tiden var en trussel for forsvaret deres, og at jeg hele tiden fikk til å skape ting. Scoringen var rosinen i pølsa. Men det er fortsatt for tidlig å begynne og snakke om spill i helgen som kommer, sier Bellamy til Liverpool Echo i dag.

- Jeg ønsker å ta en kamp om gangen, og kjempe videre. Det var fint å gjøre nok et mål i internasjonal fotball, men jeg kunne også ha hatt ett til. Jeg kunne nesten ikke tro at det skuddet traff stolpen.

- Jeg tror at gårsdagens kamp gjorde godt for leggskaden min også. Det var en god gjennomkjøring på en tung bane. Du må ta i litt mer på en slik bane. Leggene mine er støle, men det er en god følelse å ha.

- Det er alltid viktig å score mål, men jeg hadde vært fornøyd med 4-0 også om jeg ikke hadde kommet på scoringslista. Du kan ikke gjøre mer enn å slå motstanderen du blir stilt overfor, og denne kampen handlet om å forberede seg til neste EM-kvalifiseringskamp mot San Marino. Vi vil ha ballen mye mot dem også, og vi må bryte dem ned.

Bellamys scoring var hans 11. for landslaget på 41 kamper. Det er også et poeng at waliseren nå har gjort like mange mål for landslaget som han har gjort for klubblaget denne sesongen.

Ny kontrakt for Reina?
Skysports.com skriver i dag at Valencias forsøk på å sikre seg Liverpool-keeper Jose Reina ikke faller i god jord hos manager Rafael Benitez. Nettstedet hevder at fremstøtet kan føre til at manageren tilbyr keeperen en ny og bedre kontrakt hos de røde.

Reina kom til Liverpool fra Villareal for £6M sommeren 2005, og har kontrakt med Anfield-klubben frem til sommeren 2009. Nå kan det altså komme et tilbud om en forlengelse av denne om kort tid, selv om kilder i Spania hevder at Reina vil vurdere et tilbud om å flytte tilbake til hjemlandet og spille for Valencia.