Bellamy og Alonso skadefrie - Garcia ute

Craig Bellamy, Xabi Alonso og Mark Gonzalez har ristet av seg skader, og er med i troppen til kampen mot Reading i morgen. Luis Garcia er derimot uaktuell på grunn av en strekkskade.

Craig Bellamy har ristet av seg sin leggskade og er med i troppen til Liverpools kamp mot Reading i morgen. Waliseren har ikke figurert i kamp for de røde siden uavgjortkampen mot Blackburn 14.oktober, men han var tilbake i vanlig trening tidligere i uka og Rafael Benitez forventer at spissen er fit for fight.

Det er dessverre ikke tilfelle med tomålsscoreren fra kampen mot Bordeaux tirsdag, Luis Garcia. Etter tre mål på de to siste kampene må spanjolen kaste inn håndkledet i forhold til morgendagens kamp på grunn av en hamstringstrekk.

- Alle trener som normalt med unntak av Luis, som tilbrakte gårsdagen sammen med fysioterapeuten. Vi tviler på at Luis rekker Reading-kampen. Han skadet hamstringen i det han fyrte av skuddet som resulterte i hans andre scoring mot Bordeaux, opplyser Rafael Benitez til Liverpool Echo.

Når Benitez sier at alle trener som normalt med unntak av Garcia, betyr det også at Xabi Alonso og Mark Gonzales har ristet av seg sine skader.

- Xabi Alonso trente uten problemer i går, og Craig Bellamy og Mark Gonzalez er også helt skadefrie nå. De trener som normalt, forteller manageren.

Garcias skade vil forhindre Benitez i å stille uforandret mannskap i tre kamper på rad, når han skal komponere startoppstillingen til Reading-kampen. Ellers vil reservelagets keeper David Martin igjen være på benken, da Jerzy Dudek soner den tredje kampen av sin karantene.