Benitez advarer mot Bordeaux

Rafael Benitez tror det kan bli en vanskelig kamp mot en motstander som er gode til å kontre og spiller uten press. Steven Gerrard blåser av transferrykter i avisene.

Hvis Liverpool slår Bordeaux vil de røde være klar for cupspillet i Champions League, så fremt Galatasaray ikke vinner i Eindhoven.  Det vil i så fall være første gang man er klare med to kamper igjen av gruppespillet.

Liverpool vant 1-0 i Frankrike, og gjestene har kun tatt et poeng i gruppe C.  Det kom imidlertid i Istanbul, og Rafa mener at man møter et mannskap som trives med å fokusere på kontringer.  Han mener at motstanderen kan spille ute press.

- Folk sier at dette er en lett kamp, men det vil bli veldig vanskelig siden det andre laget kan spille uten press.  De har kvaliteter og det er alltid vanskeligere å spille mot lag uten forventninger på seg.

- En kan tro at det blir lett fordi de er i bunnen av tabellen, men du må være forsiktige fordi at de har kvalitetspillere.  Hvis du har fulgt laget vil du vite at de er mer komfortable borte enn hjemme, og for meg er det problemet.

- De kan spille med Micoud som den andre angriperen og spille 4-5-1 eller 4-4-1-1, og det er lettere å spille slik på fremmed gress.  Det kan være at vi angriper og etterlater rom bak oss, og de kan spille kontringsfotball med fart gjennom Faubert på høyresiden og Mavuba på venstre.

Liverpool har Craig Bellamy, Fabio Aurelio og Mark Gonzalez usikre foran kampen, og har verken bekreftet eller avkreftet om de er spilleklare etter skader.-------------------

Liverpool Echo har spurt Steven Gerrard om avisartikler i helgen, hvor det ble hevdet at kapteinen kunne være på vei til Real Madrid i en overgang verdt £30M+.  

Scouserens respons var kort og konsis: - Jeg har aldri lest så mye tull.