Blackburn har avslått Neill-budet

Sky Sports News melder nå at Blackburn har avslått Liverpools bud på £2M for høyrebacken Lucas Neill. Det er ikke dermed sagt at overgangen er død av den grunn.

Sky Sports News melder nå at de har grunn til å tro at Blackburn har avslått Liverpools første bud på Lucas Neill. Dette budet skal ha vært på £2M. Det er imidlertid alt for tidlig å konkludere med at australieren ikke blir Liverpool-spiller av den grunn.

Det er hektisk aktivitet på transfermarkedet bare ett døgn før transferdeadline, og Liverpool er tydeligvis blant de aller mest aktive klubbene i så måte. En spiller ser ut til å være på vei inn porten i form av Lucas Neill, mens fire spillere ganske sikkert forsvinner ut, kanskje også fem. Dette er Mellor, Sinama-Pongolle, Diao, Kromkamp, og kanskje også Harry Kewell.

Liverpool Echo melder at Liverpools stab jobber overtid med å trimme ned stallen, slik at man får råd til å realisere overgangen til Lucas Neill. Spilleren som kanskje er best kjent for Liverpool-fans som mannen som brakk beinet til Jamie Carragher i 2003. En episode som førte til en alvorlig krangel mellom de to lags managere den gangen – Gerard Houllier og Graeme Souness.

Et interessant aspekt i forbindelse med Neill-overgangen er at spillere over 28 år som har mindre enn ett år igjen av kontrakten kan kjøpe seg ut av denne, i henhold til nye FIFA-regler. Liverpool FC skal imidlertid ikke vurdere å utnytte dette reglementet i denne saken, men erkjenner samtidig at dette faktum stiller dem i en meget sterk forhandlingsposisjon.

Skulle Benitez få napp hos Blackburn og Neill, vil dette bli hans syvende tilvekst til stallen i sommer, etter Bellamy, Paletta, Aurelio, Gonzalez, Pennant og Kuyt.