Carra hyller lille Luis

Jamie Carragher har i dag snakket varmt om Luis García, og er imponert over målsnittet til spanjolen. Riise overrasket over lagoppstilling.

Til Liverpools offisielle hjemmesider hyller Carragher i ettermiddag Luis García og målteften til den lille spanjolen, som i går kveld gjorde sitt niende og tiende europacupmål for Liverpool.

- Rekorden hans med mål i forhold til spilletid i europacupen er utrolig. Spesielt siden spiller på midtbanen og ikke som spiss.

- Han spiller ikke så ofte i ligaen som han gjør i Champions League, men han har rundt 30 mål i sin Liverpool-karriere, og han har bare vært her i et par år.

Etter å ha kvalifisert seg til de siste 16, sikter visekapteinen seg nå inn på å slå PSV for vinne gruppa.

- Du vet aldri hvem du får i trekningen, for det vil være noen store lag som ender som nummer to i sin gruppe. Men vi vil prøve å slå PSV, og da tror jeg vi vinner gruppa.

- PSV vil bli vanskelig, for de har mye erfaring fra Champions League, og gjør det bra i den hjemlige serien. Vi ligger helt likt i gruppa, men vi har fordelen med å møte dem hjemme.

Carragher var også av de mange som blei overrasket da Rafa valgte å satse på de samme 11 i to kamper på rad.

- Jeg skulle tro han ville gå for 100 kamper, men vi visste ikke noe før en time før kampstart.

En annen som har uttalt seg om gårsdagens lagoppstilling er John Arne Riise. Nordmannen avslører at "sjokkmeldingen" fra Rafa overrasket alle.

- Vi visste ingenting om laget når vi ankom Anfield, men vi spilte bra mot Villa og jeg tror flere håpte på det samme laget som sist, sier rødtoppen til Liverpoolfc.tv

- Når han fortalte oss at de samme som spilte på lørdag skulle få sjansen igjen så vi bare rundt på hvarandre og smilte. For å være ærlig er jeg lei av å lese om all rotasjonen. Vi vet hva vår manager står for, og vi støtter ham 100 prosent. Han er en av de beste i bransjen, og vet hva han gjør, avslutter Riise.