Carra lanserer Momo som årets spiller

Jamie Carragher lanserer Mohamed Sissoko som en kandidat til ”årets spiller”, ikke bare i Liverpool, men også i Premier League. Rafa har også latt seg imponere over afrikaneren.

Jamie Carragher tipper i dag Mohamed Sissoko til å bli ”årets spiller” i Liverpool, bare uker etter at afrikanerens karriere var truet etter den alvorlige øyeskaden han pådro seg mot Benfica.

- Sissoko har vært en av de aller beste spillere denne sesongen. Da tenker jeg ikke bare på Liverpool, men Premier League sett under ett. Og han er bare 21 år. Måten han har kommet tilbake på etter øyeskaden han pådro seg i Lisboa har vært imponerende. Han gikk rett inn på laget igjen, og spilte viktige kamper som derbyet som om ingenting skulle ha skjedd. Det sier alt. Han har vært fantastisk hele sesongen, sier en imponert Carra.

Også manager Benitez har blitt mektig imponert over mannen han hentet fra sin gamle klubb, Valencia, for  £5.6M.

- Når den tekniske direktøren i Valencia bestemte seg for å hente Momo dit, støttet jeg han fullt ut. Han ble kjøpt til Liverpool med tanke på reservelaget, men under pre-season bestemte jeg meg for at han skulle være en del av førstelagstroppen. Jeg ble overrasket over hvor mye energi han la ned i sitt spill, og hvor hardt han jobbet. Han var veldig fokusert, og han er en god proff og en hyggelig ung mann, skryter spanjolen.

- Som manager er han den type spiller du liker å ha på ditt lag. Ettersom han er så ung kan du også jobbe med han og lære han mye. Han er som en svamp som suger til seg kunnskaper om spillet, legger han til.