Carra tror på flere Gerrard-scoringer

Jamie Carragher tror at scoringen mot Bordeaux var vendepunktet for Steven Gerrard, og spår nå flere scoringer fra den kanten. Kapteinen selv tenker allerede på Reading-kampen.

Jamie Carragher tror scoringene vil komme som perler på en snor for Steven Gerrard nå, etter at han endelig fikk hull på byllen i tirsdagens kamp mot Bordeaux. Det er uvanlig at kapteinen går 15 kamper på rad uten å score, og derfor var da også nettkjenningen ekstra kjærkommen.

- Steven var litt uheldig før scoringen kom, ettersom han hadde flere store sjanser uten at han traff mål. Jeg kjenner han godt, og jeg vet hvordan han ville ha følt det om han ikke hadde gjort mål i denne kampen. Det var en stor lettelse for han å få den scoringen. Nå er han tilbake igjen, og jeg er sikker på at det vil komme flere scoringer fra den kanten den nærmeste tiden, uttaler Carra til Liverpool Daily Post.

- Han er som oss andre, og er naturlig nok skuffet over hva vi har fått utrettet så langt denne sesongen. I fjor gjorde han 23 mål, og det kan du ikke forvente av en midtbanespiller hver sesong. Men jeg føler meg trygg på at han vil nå tosifret antall scoringer også denne sesongen, legger han til.

Liverpool-spillerne begynner nå å rette fokus mot Premier League igjen, og lørdagens kamp mot Reading. Det er som kjent 11 poeng opp til topplagene, Manchester United og Chelsea.

- Vi har skuffet i Premier League så langt. Vi har ikke prestert på det samme nivået der som vi har i Champions League. Nå må vi bare konsentrere oss om å slå Reading. Vi ønsker nemlig å komme høyere på tabellen, slår Carragher fast.

- Reading skremte oss litt på tampen av ligacupkampen mot dem nylig, og vi vet godt hva de er i stand til. Det blir en tøff kamp for oss, legger han til, og får støtte av lagkamerat Luis Garcia.

- De to siste kampene har vi klart å konsentrere oss mer, og vi får se hva som skjer mot Reading. Det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og således mange poeng som kan vinnes. Vi begynner å bli mer stabile, og det er det viktigste, uttaler den lille spanjolen som ser ut til å trives bedre i Champions League enn i ligaspillet.

- Jeg synes det er morsomt med Champions League, og ikke minst å score mål i turneringen. Jeg prøver bare å gjøre mitt beste. Nå blir det viktig å prøve og gå til topps i gruppen, i håp om å få enklere motstand i neste runde. Det blir også viktig å holde tett bakover i tiden som kommer, da vi har sluppet inn noen mål i de foregående kampene. Vi visste vi ville få en tøff kamp mot Bordeaux, men vi spilte virkelig bra. Når vi gjorde det første målet, roet det nervene slik at vi ble roligere og spilte mer behersket. Bordeaux spilte bra etter pause, og prøvde å få en utligning. Men når vi gjorde vårt andre mål var kampen i realiteten avgjort.

I likhet med Carragher og Luis Garcia ser også kaptein Steven Gerrard nå frem mot lørdagens ligakamp. Men han er bekymret over at de røde ligger så langt bak teten.

- Det finnes ikke noe verre enn å sitte på bussen tilbake etter en kamp og irritere seg over et tap. Jeg er lei av det. Det blir ikke bedre av at det er Chelsea og Manchester United som topper tabellen. Hvordan kan en Liverpool-spiller være fornøyd med at Chelsea, United og Everton kjemper helt i teten?

- Ingen her er fornøyd med måten vi har startet sesongen på i ligaen, og ingen vil late som om de er fornøyd med tabellposisjonen heller, uttaler Gerrard til Sky Sports.

- Vi er fornøyd med starten vår i Champions League og avansement i ligacupen, men i fotball blir man uansett dømt etter hvor man befinner seg på ligatabellen. For vår del har det ikke vært bra nok i år. Så enkelt er det. Det faktum at vi ligger midt på tabellen ved begynnelsen av november er veldig skuffende.