Carragher - rundens spiller i FA-cupen

Carragher kåret til 5.rundes beste spiller i FA-cupen. Morientes trenger mer tid, uttaler Benítez.

Jamie Carragher har vunnet prisen som ”Rundens spiller” i 5. runde av FA-cupen. Midtstopperen hadde full kontroll på Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy i 1-0-seieren over Manchester United, og fikk 59% av de 28.757 stemmene som var avgitt på thefa.com. Micah Richards mottok (Manchester City) 20% av stemmene, Wayne Brown (Colchester) 9%, Yakubu (Middlesbrough) 8% og Maik Taylor (Birmingham) 4%. Carragher mottar et gravert sølvbrett, en VIP-billett til FA-cupfinalen i Cardiff og et draktsett fra Umbro til en verdi av £1000 til et fritt valgt skolelag, klubb eller organisasjon.

- Morientes trenger mer tid
Fernando Morientes har vært 14 måneder i Liverpool, men Rafael Benítez insisterer likevel på at den spanske landslagsspissen trenger mer tid for å tilpasse seg engelsk fotball. ”Nando” har ikke scoret i de siste 11 kampene og har totalt maktet å nette kun 9 ganger på 49 kamper for Liverpool. Denne sesongen har han kun tre mål på 33 kamper.
- Han kan ikke løse problemet når han sitter på benken. Jeg håpet at Moreintes skulle score. Crouch lyktes med én scoring mot Manchester United i cupen, og det ville vært fint også for Fernando å komme på scoringslista. Det ville ha gitt ham mer selvtillit. Men hvis du vil se at spissene dine scorer, så kan du ikke utelate dem. Hvis man ønsker å støtte en spiller så man beholde spilleren på banen. Ved å ta ham av oppnår vi ingenting.
- Fernando er en god avslutter. Hans karrieretall viser det. Han har scoret mål uansett hvor han har spilt. Nå trenger han mer selvtillit. Og hvis en vil gi ham det, så trenger han å spille. Han kan ikke forandre på det hvis han ikke er på banen. Fernando spiller bra utenfor 16-meteren. Han holder på ballen og spiller fint til de andre. Han gir oss flere muligheter.