Carragher starter

Benitez bekrefter at Jamie Carragher erstatter Daniel Agger. Totalt fokus på Charlton. Rafa roser Crouch. Smertin spilleklar for Addicks.

Rafael Benitez bekreftet under gårsdagens pressekonferanse at Jamie Carragher vil gå rett inn på laget igjen mot Charlton i kveld, etter at han måtte stå over mot Manchester City grunnet suspensjon. Manageren karakteriserer scouseren som en veldig viktig spiller for sitt lag, samtidig som han slår fast at han var fornøyd med Daniel Aggers innhopp mot City. Det er tydelig at det er Agger som må vike plassen i dag, da Benitez skal ha fortalt dansken at hans tid vil komme igjen.

- Daniel blir stadig bedre, og han spilte bra mot Manchester City. Men erfaringen til Carragher er veldig viktig for oss, og han vil gå rett inn på laget igjen mot Charlton, uttalte Benitez på pressekonferansen.

- Carragher kan spille i fire forskjellige posisjoner, og er en spiller som spiller bra i alle kamper. Han har rutine og spilleforståelse, og det er veldig viktig for oss.

Fokus på Charlton, ikke Benfica
Rafael Benitez har for øvrig bedt sine spillere om å glemme onsdagens kamp mot Benfica i Champions League inntil videre, og heller konsentrere seg helt og holdent om å ta tre poeng fra Charlton i dag.

- Det er alltid fint å gå til en viktig kamp etter å ha vunnet, men jeg har fortalt spillerne at de må fokusere på Charlton og ikke tenke på Benfica.

Manageren har 2-0 tapet på The Valley friskt i minnet, og ønsker å rette opp inntrykket fra den kampen.

- Det eneste vi kan gjøre er å analysere hva som gikk galt, og sørge for at vi ikke gjør de samme feilene denne gangen. Charlton har en veldig god sesong. De startet bra, og laget kan spille bra fotball. De har to blad Bent på topp, som er farlige spillere.

Roser Crouch
Benitez benyttet også anledningen til å rose Peter Crouch for hans bravader med England i midtuken. Manageren var svært glad for å se han komme på scoringsliten for landslaget, og tror at scoringen vil ha gitt spissen styrket selvtillit.

- Jeg var glad for å se Crouch gjøre sitt første mål for England, ettersom alle spisser liker å gjøre mål. Dette var bra både for han og for oss. Crouch er en spiller jeg liker, ettersom han skaper mye trøbbel for forsvarere. Han har ikke farten til Cissé, men han tilfører laget andre egenskaper. Han er god i lufta, og også veldig god på bakken. Han får ting til å skje, konstaterer Rafa.

- Han er i stand til å forandre kamper, og vi har gjort det mye bedre på bortebane med Crouch på laget, om vi sammenligner med forrige sesong. Etter min mening bør Crouch alltid være i troppen, da han gir deg noe som de andre spillerne ikke har.

Smertin klar for Charlton
Charlton har ingen nye skadeproblemer foran kampen på Anfield. Midtbanespilleren Alexei Smertin har slitt med en kneskade, men var i stand til å spille for Russland mot Brasil i midtuka, og ventes også å spille på Anfield. Vingen Dennis Rommedahl er imidlertid fortsatt ikke spilleklar etter seks uker på sidelinja med ribbensbrudd. Heller ikke Gonzalo Sorondo er klar igjen etter en fotskade.

De to lags tropper:
Liverpools tropp: Reina, Finnan, Kromkamp, Carragher, Hyypia, Agger, Riise, Traore, Warnock, Luis Garcia, Alonso, Gerrard, Hamann, Kewell, Crouch, Cisse, Morientes, Fowler, Dudek.

Charltons tropp: Myhre, Young, Hreidarsson, Perry, Powell, Ambrose, Holland, Kishishev, Smertin, Thomas, Hughes, M Bent, D Bent, Euell, El Karkouri, Spector, Andersen, Randolph, Bothroyd, Bartlett, Fortune.