Cissé bærer nag til Benitez

Djibril Cissé legger ikke skjul på at manager Rafael Benitez er grunnen til at han er på utlån hos Marseille. Stortap for juniorene. Null baklengs for utlånskeeperne.

Ingen retur for Djibril
Djibril Cissé er tilbake i trening etter sitt andre stygge beinbrudd, og håper å snart komme i gang med utlånsavtalen i Marseille på alvor.  I et intervju sier spissen helt klart og tydelig at han ikke kommer overens med Rafa Benitez, og broene synes å være brent for godt med tanke på et fremtidig samarbeid dem i mellom.

- Jeg har fantasiske minner fra England selv om jeg bærer nag til treneren, kunne Cissé fortelle til L’Equipe.

- Jeg har fortsatt ikke kommer over det, og kanskje vil jeg aldri gjøre det.  Det gjør meg fortsatt opprørt.

- Liverpool er fortsatt stedet hvor jeg har lidd mest som fotballspiller, først og fremst forrige sesong.  Jeg scoret 19 mål og spilte aldri!  Treneren og jeg var ikke på bølgelengde.

- Psykologisk var det hardt fordi jeg måtte bite mye i meg.  Jeg verken sa eller gjorde noe, noe jeg er stolt av for å være ærlig.

- Utenom det elsket jeg at i Liverpool – spillerne, folk, fans, alt var glimrende.  Det er noe jeg savner litt.


4-0 tap for U18
Liverpool spilte finale mot Manchester City i den nasjonale juniorcupen i fjor, men mens City fortsetter å dominere i ligaen ligger de røde helt sist.  Nå skal det sies at cupen ble vunnet med en del spillere som til daglig er på Melwood sammen med førstelagstroppen, og som ikke spiller i U18 serien.  Da Liverpool i dag spilte borte mot City, hadde imidlertid trener John Owens spillere som Stephen Darby, Robbie Threlfall og Ryan Flynn til rådighet.

Det hele endte imidlertid med 4-0 til hjemmelaget, og et Liverpool U18 som fortsatt ikke har vunnet en kamp denne sesongen.

Liverpools lag: Roberts; Behan, Spearing, Threlfall, Darby; Awang (Parsonage), Flynn, Wignall, O’Connor; Collins (Pringle), Putterill (Scott)


Storseier for Kirkland
Chris Kirkland og Scott Carson holdt begge buret rent da Wigan slo Manchester City med 4-0, mens Charlton hadde et målløst oppgjør mot Watford.  De to keeperne, som er utlånt fra Anfield, har vist solid form i høst selv om lagene deres har slitt resultatmessig.  I dag fikk de nye 90 minutter etter å ha slitt med å få spilletid i Liverpool.

Salif Diao spilte også hele kampen da Stoke tapte 1-0 på bortebane mot Southampton.  Den store midtbanespilleren pådro seg et gult kort.  Danny O’Donnell var på benken gjennom 90 minutter, da Crewe tapt 2-1 hjemme mot Blackpool etter å ha sluppet inn mål i sluttsekundene.