Cissé tilbake i trening

Utlånte Djibril Cissé trente endelig med Marseille for første gang etter benbruddet i juni. Roger Hunt stolt over å være innlemmet i ”Hall of Fame”. Joe Maloney død. Ryktebørsen.

Djibril Cissé trente for første gang i dag med Olympique Marseille etter benbruddet, melder Ligue 1-klubben. Angriperen trente i omtrent en time, men var nesten ikke i ballkontakt. Marseille opplyser at spilleren trenger ytterligere tid før han kan spille kamp.

Den 25-åringe franske landslagsspilleren brakk både leggbeinet og skinnleggen i høyrebeinet i en privatlandskamp mot Kina kun få dager før VM-sluttspillet begynte.

Cissé er utlånt til Marseille for hele 2006/07-sesongen, og den franske Ligue 1-klubben har opsjon på kjøp av angriperen.


Hunt stolt over å være innlemmet i ”Hall of Fame”
Liverpool-legendene Roger Hunt, Alan Hansen og Ian Rush ble i går offisielt innlemmet  i det nasjonale fotballmuseets ”Hall of Fame” under en markering på Crowne Plaza hotell i Liverpool i går. Trioen havner på samme liste som klubbkollegaene Bill Shankly, Kenny Dalglish, John Barnes, Kevin Keegan og Bob Paisley. VM-vinner Roger Hunt hadde følgende kommentar til Liverpoolfc.tv:
- Jeg er veldig stolt. Det er et fantastisk år å la dette skje. Ikke bare vant vi VM for 40 år siden, men Liverpool vant også ligaen det året. Folk har spurt meg om høydepunkter i karrieren. Det var mange. Opprykket fra gamle 2.divisjon. Bill Shankly ledet oss til ligamesterskapet. Men for meg er høydepunktet FA-cupfinalen i 1965. Det var første gang Liverpool vant den. Det var alltid en drøm for meg å vinne FA-cupen.

Hunt har også tro på at flere lokale gutter som Steven Gerrard og Jamie Carragher en dag havner på samme liste, og kanskje Fowler også.  Ian Rush støtter Hunt, men "Rushie" legger vekt på at det er viktig å vinne trofeer.
- Det finnes mange storspillere på laget – Gerrard, Carragher, Hyypiä og Alonso. Men alt handler om å vinne ting. Gjør de det, da kan man begynne å se på slike ting som dette.

Totalt er det nå 72 spillere i ”Hall of Fame”.


Joe Maloney død
Liverpool FC melder at tidligere spiller Joe Maloney gikk bort tidligere denne uken. Maloney spilte for klubben tidlig på 50-tallet. Han var eget produkt og fikk sin førstelagsdebut da han tok plassen til Bob Paisley i det målløse oppgjøret hjemme mot Bolton i mars 1953. Den Liverpool-fødte forsvareren fikk 12 kamper i den røde trøya. Han forlot Liverpool til fordel for Shrewsbury i juli 1957. Der spilte han 237 kamper. Maloney fikk også korte opphold i Port Vale, Crewe og Winsford.


Ryktebørsen
Nigerianske midtbanetalentet Stephen ”Sunny” Sunday skal være i Liverpools søkelys. 18-åringen spiller i øyeblikket for spanske Poli Ejido.
Eurosport.com skriver at Liverpool hadde speidere tilstede da Palermo møtte Eintracht Frankfurt torsdag kveld. Kilder hevder at merseysiderne følger den 25-årige angriperen Andrea Caracciolo.