Coppell gidder ikke gjette Liverpools lag

Steve Coppell innrømmer at han ikke har den fjerneste anelse om hvilket lag Rafael Benitez vil stille med i morgen. Reading-manageren har full forståelse for at spanjolen roterer på laget.

Reading-manager Steve Coppell skjønner ikke alt oppstyret rundt Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk. Coppell innrømmer at han ikke har anelse om hvilke 11 spillere hans lag vil møte på Anfield i morgen, men han påpeker at de uansett kommer til å være kjente spillere.

- En gang i tiden vant Liverpool ligaen etter å ha benyttet bare 15 spillere gjennom hele sesongen. Tidene forandrer seg, og man kan ikke kritisere Benitez for å rotere på laget når han vinner kamper og trofeer. Dersom han hadde erstattet landslagspillere med unggutter ville det vært et problem, men når du erstatter den ene kvalitetsspilleren med en annen er det ingen stor sak, mener scouseren med en fortid som spiller i Manchester United.

- Jeg har ingen anelse hvilket lag Liverpool vil stille med i morgen. Jeg vet at Alex Ferguson nylig uttalte at det er vanskelig å forberede seg på å møte Liverpool, fordi man ikke vet hvem man kommer til å spille mot. Det eneste man vet er at man vil møte gode spillere. Vi kjenner til spillestilen deres, og de har et vidunderlig pasningsspill utført av gode individualister. Jeg forventer at vi møter 11 landslagsspillere i morgen.

De to lagene møttes i ligacupen på samme arena for halvannen uke siden, og Liverpool sikret seg som kjent avansement etter å ha vunnet den aller første kampen de to klubbene imellom 4-3. Begge managere stilte med delvis reservepregede lag den kvelden, og vi får neppe se mange av de samme spillerne i aksjon i morgen.

- Vi hadde en generalprøve i forrige uke, og nå ser jeg frem til å reise tilbake. Vi vet hva som møter oss på Anfield, og det er spennende for oss. Jeg tror ikke cupkampen betyr noe som helst for utfallet av morgendagens kamp. Liverpool kommer ikke til å ta lett på oppgaven, etter å ha sett måten vi kom tilbake på i forrige uke.

Reading har spissen Dave Kitson ute med en kneskade, og det er usikkert hvem Coppell vil bruke som spisspartner til Kevin Doyle. Verken Leroy Lita eller Shane Long har imponert i de siste kampene. Vingen Glen Little kan komme inn på laget igjen på bekostning av Seol Ki-Hyeon. Seol kan imidlertid også spille på topp. Gjestene må også klare seg uten sin kaptein, Graeme Murty, som ikke er spilleklar igjen etter en hamstring-skade.

Reading står bokført med tre strake tap i ligaen før morgendagens kamp. Disse tapene kom mot Chelsea (h), Arsenal (h) og Portsmouth (b). Det er også verdt å merke seg at de blå-hvite er det laget som har sluppet inn flest mål i årets PL. Dommer i morgendagens kamp på Anfield er Uriah Rennie fra Sheffield.