Crouch fornøyd med sin spissmakker

Peter Crouch mener han har funnet tonen med Dirk Kuyt, og tror dette er viktig med tanke på borteformen. Jose Reina roser forsvarsrekka.

Peter Crouch hyller i dag sin spisskollega Dirk Kuyt, og slår fast at partnerskapet dem i mellom på topp for de røde begynner å fungere som det skal. 25-åringen sier til Liverpool Echo i dag at han trives i tospann med nederlenderen.

- Dirk kom til flere avslutninger, og gjorde to mål. Jeg er glad på hans vegne. Han gjør det veldig bra for tiden, sier Crouch.

- Jeg synes vårt partnerskap utvikler seg bra, og i de tre siste kampene har det fungert veldig bra. Vi har begge bidratt med scoringer, og vi har vunnet kamper. Det er flott, og forhåpentligvis fortsetter det slik, legger han til.

Nå er imidlertid Crouch opptatt av å rette opp bortestatistikken i ligaen, som viser bare ett poeng fra fem forsøk. Onsdagens bortekamp mot Birmingham i ligacupen er starten på en kamprekke med tre strake bortekamper, da ligakamper i London mot Arsenal og på Rivierside mot Middlesbrough følger hakk i hæl.

- De siste kampene har vi spilt bedre enn noen gang før denne sesongen. Vi er i form, og satser på å fortsette slik også på bortebane. Vi har gjort et par svake bortekamper denne sesongen. Nå må vi ta med oss godformen bort fra Anfield også. Det hjelper ikke bare å tro vi kan det. Vi må vise det også.

- Jeg har ingen forklaring på hvorfor vi har vært så svake på bortebane. Muligens har det sammenheng med at vi var et stykke unna toppformen da sesongen startet. Vi hadde mange nye spillere, og det tar tid for dem å bli integrert. Men etter fire strake hjemmeseire ser vi fremover. Jeg er sikker på at vår borteform vil bli bedre, ettersom vi nå er stinne av selvtillit.

- Kampene mot Arsenal og Middlesbrough blir viktige kamper for oss, der vi må prøve å få våre første seire på utebane i ligaen, avslutter Crouchy.

Reina roser forsvaret
Liverpool-keeper Jose Reina roser i dag sitt forsvar, etter å ha holdt nullen i to kamper på rad.

- Resultatet mot Reading var viktig for oss, og nå må vi fortsette å vinne. Å holde nullen i to kamper på rad gjør oss godt, og det er ikke bare jeg som kommer styrket ut av slikt. Det viktigste med disse to kampene var at vi forsvarte oss godt. Vi vet vi har flere kvalitetsspillere i troppen enn på samme tid i fjor, og det er viktig at vi finner tilbake til det gode forsvarsspillet fra fjorårssesongen, sier målvakten til Liverpool Echo.