Crouch har stoppet munnen på kritikerne

Peter Crouch har fått sine største kritikere til å tie ved hjelp av overbevisende spill. For ett år siden ble han pepet ut mens han representerte England på Old Trafford. Det gjentar seg neppe på lørdag.

Peter Crouch er i ferd med å vinne over kritikerne som pep av banen under spill for England på Old Trafford for ett år siden. Nå skal Liverpool-spissen ut i ny landskamp på samme bane. Med 11 landslagsmål på målkontoen siden den gang er det liten sjanse for at den sørgelige historien gjentar seg. 25-åringen tror likevel at det alltid vil være mennesker som tviler på hans kvaliteter.

- Av og til føler jeg at jeg må gjøre mer enn andre for overbevise folk om at jeg duger som spiss, men det er noe jeg trolig bare må leve med. Men så lenge jeg gjør det bra og scorer mål, tror jeg ikke folk kan kritisere meg. Jeg må bare prøve å fortsette i samme sporet, sier han til Liverpool Daily Post i forkant av Englands landskamp på lørdag.

- Personlig føler jeg at jeg har gjort nok til å fortjene den posisjonen jeg har. Jeg vil hele tiden prøve å bli bedre, og utrette mer. Men så lenge manageren og lagkameratene er fornøyde, er dette det viktigste. Jeg spiller Champions League-fotball for Liverpool, og vi er alltid med og kjemper om trofeer, og jeg spiller for landslaget. Jeg har klart meg bra på dette nivået, og håper det fortsetter slik.

- Det har vært litt berg og dalbane til tider, men jeg har kunnet nyte hvert minutt av karrieren min. Etter at jeg debuterte for England har jeg funnet meg godt til rette i troppen, og jeg synes det har gått over all forventning. Alle supporterne jeg møter på gaten er hyggelige og gir meg komplimenter, og det virker som om jeg har klart å få en del folk til å forandre mening om meg. Jeg vet ikke om dette kom som en følge av at jeg gjorde det bra i VM, men det er i alle fall ikke tvil om at når du spiller for en høyt profilert klubb som Liverpool så blir du lagt mer merke til.

- Folk har også blitt vant til å se meg i landslagstrøya. Mange fordømte meg nok uten å ha sett meg spille tidligere. Nå har folk fått øyene opp for hva jeg kan bidra med, avslutter Crouch.