Crouch hviles mot Birmingham

Peter Crouch og John Arne Riise har ikke blitt med troppen til Birmingham. Ungguttene David Martin, Lee Peltier og Danny Guthrie med fornyet tillit.

Rafa Benitez bekreftet i går at Pepe Reina, Steven Gerrard, Sami Hyypiä og Luis Garcia ikke vil være involvert i kveldens kamp mot Birmingham i Carling Cup.  I dag skriver Liverpool Daily Post at Peter Crouch og John Arne Riise også vil få en pust i bakken da Rafael Benitez vil benytte en del av de spillerne som er på grensen til å komme med i førsteoppstillingen.

En må anta at Steve Finnan også blir hvilt til denne kampen, slik han ble i forrige runde av Carling Cup, men det er ikke blitt bekreftet.

Ungguttene David Martin, Lee Peltier og Danny Guthrie er også med i troppen.  Martin vil være reserve for Jerzy Dudek i målet, mens Peltier er aktuell fra start på høyrebacken selv om Benitez kan velge å flytte Jamie Carragher eller Gabriel Paletta ut på siden.  Guthrie ventes å få en plass på benken.

Liverpools tropp skulle da bli slik:  Dudek, Martin, Peltier, Carragher, Paletta, Agger, Warnock, Aurelio, Alonso, Pennant, Sissoko, Zenden, Guthrie, Gonzalez, Kuyt, Fowler, Bellamy