Crouch med tillitserklæring til Rafa

Peter Crouch mener at Rafael Benitez gjør rett i å rotere på laget, og spissen har fortsatt troen på at ligaen kan vinnes. Han mener også at Steven Gerrard kommer til å bli på Anfield karrieren ut.

Etter 99 kamper uten å stille med samme startellever to ganger på rad, brøt Rafael Benitez rekken mot Bordeaux. Peter Crouch ser imidlertid ingen grunn til at Rafa skulle forkaste sin rotasjonspolitikk på Anfield.

- Dette er kun en stor sak utenfor garderoben og troppen. Maageren har alltid gjort det på denne måten, med å bytte ut spillere og rotere på laget. Det har fungert bra i alle hans klubber, og det har fungert bra i Liverpool. Jeg ser ingen grunn til at han skal forandre på systemet, uttaler Crouchy til Sky Sports News.

Spissen er en av de som kanskje har lidd mest av at Benitez liker å forandre på laget, da han har kommet inn fra benken like mange ganger som han har startet i ligaen denne sesongen.

- Selvsagt ønsker du å spille i alle kamper. Vi spillere er grådige, og ønsker ikke å bli satt på benken. Men du må akseptere managerens avgjørelser. Noen ganger føler du at du ønsker å spille, mens manageren mener at du trenger en pust i bakken. En spiller kommer aldri til å fortelle en manager at han føler seg trøtt og ute av form, ettersom han hele tiden ønsker å spille.

- Manageren vil ha sine tanker om hvem han skal hvile og hvem han skal benytte i hver kamp. Det er ikke sikkert vi spillere i det hele tatt skjønner når vi trenger en pause heller. Slik sett må vi alle stole på manageren, slår han fast.

- Gerrard vil bli i Liverpool
Crouch sier også at han ikke kan se for seg at Steven Gerrard noen gang kommer til å forlate Liverpool FC. Flere ryktemakere har den siste tiden antydet at kapteinen vil forsvinne i januar, noe Gerrard selv karakteriserer som tullprat.

- Dette er en ikke-sak. Steven elsker klubben, og jeg tror ikke han kommer til å forlate Liverpool FC noen gang, mener lagkamerat Crouch.

- Jeg vil ikke si at han er tilbake i form nå, fordi vi har hele tiden følt at Steven spilte bra for laget. Han har ikke gjort mål hver uke, slik vi ble vant med fra i fjor, men han er en klassespiller uansett. Det var flott for han at han gjorde mål mot Bordeaux.

- Ikke sjanseløse på ligatittelen
Crouch tror heller ikke Liverpool har forspilt sine sjanser til å vinne ligaen ennå, trass i at man er 11 poeng bak Manchester United og Chelsea.

- Man skal ikke avskrive oss. Vi har gitt bort en del poeng som vi føler vi burde ha tatt, noe som er frustrerende. Men vi kommer til å være blant topplagene når sesongen er over, forsikrer han.

- Vi må forbedre borteformen vår. Vi står foran noen vanskelige kamper, men jeg er sikker på at vi skal få orden på tingene, sier Crouch etter fire bortetap så langt denne sesongen.

Billettinfo Birmingham
Liverpool FC har offentliggjort at alle fankortholdere får lov til å kjøpe billetter til ligacupkampen mot Birmingham på St Andrews fra i morgen av.