Crouch scoret for England

Peter Crouch gjorde i kveld sitt første landslagsmål for England, i 2-1 seieren over Uruguay. Skadefri Alonso startet for Spania.

Peter Crouch gjorde sitt første landslagsmål for England, da han som innbytter kom inn og utlignet til 1-1 foran 40 013 tilskuere på Anfield i kveldens privatlandskamp mot Uruguay. Joe Cole fastsatte sluttresultatet til 2-1 for engelskmennene på overtid.

Crouch erstattet Wayne Rooney etter 63 minutter, og 12 minutter senere steg han til værs og headet et innlegg fra Joe Cole utagbart i mål. En flott prestasjon. Crouch gjorde seg også fordelaktig bemerket med et flott fremspill som nevnte Cole burde ha scoret på like etter.

Steven Gerrard spilte som avtalt de første 45 minuttene på Anfield, før han ble erstattet av Jermaine Jenas i pausen. På det tidspunkt lå England under 1-0, etter at gjestene fra Uruguay hadde tatt ledelsen på et fantastisk skudd etter 26 minutter.

Liverpool hadde også en tredje representant på banen. Jamie Carragher kom inn som venstreback for en skadet Wayne Bridge allerede etter 30 minutter. I andre omgang fikk Carra seg en smell på et raid inn i gjestenes 16-meter, og haltet en periode rundt. Han ristet tilsynelatende av seg denne skaden, pådro seg senere et gult kort og fullførte kampen.

90 minutter for Riise
John Arne Riise spilte hele kampen på venstre side av midtbanen da et blekt Norge leverte en svak forestilling i Dakar, der de tapte 2-1 for Senegal i kveldens privatlandskamp.

Jerzy holdt buret rent
Jerzy Dudek voktet buret i første omgang for Polen, da de møtte USA til privatlandskamp i Tyskland. Dudek holdt buret rent, mens hans erstatter Arthur Boruc gjorde en tabbe og slapp inn ett billig mål bare fire minutter etter at han entret banen, og det var nok til å gi USA seieren.

Skadefri Alonso startet for Spania
Xabi Alonso har ristet av seg hodeskaden han pådro seg i Liverpools kamp mot Manchester City søndag, og startet kveldens privatlandskamp for Spania mot Elfenbenskysten i Valladolid. Midtbane-eleganten måtte som kjent sy ti sting i hodet etter å ha skallet sammen med Joey Barton, og måtte senere forlate banen på grunn av synsforstyrrelser. Dette forhindret han altså ikke i å figurere fra start av for sitt hjemland i kveld. Det gjorde også Luis Garcia, men han ble erstattet av Joaquin etter en førsteomgang hvor det stod 1-1.

Alonso forlot banen til fordel for Senna etter en times spill, på stillingen 2-1 til gjestene fra Afrika. Fernando Morientes slapp til som innbytter for Albelda ti minutter senere. Nando hadde vært bare fire minutter på banen da Spania utlignet til 2-2 ved en annen innbytter, Arsenals Reyes. En tredje innbytter, Juanito, fastsatte sluttresultatet til 3-2 til hjemmelaget fem minutter før slutt. Jose Reina ble sittende på den spanske benken hele kampen.