Crouch tror han har vunnet over kritikerne

Peter Crouch tror han har vunnet over kritikerne som vil ha han fjernet fra landslaget. Zenden henter inspirasjon fra Cissé. Dawson-link. Atkinson dømmer mot Charlton.

Peter Crouch forteller til Liverpool Daily Post i dag at han er glad for at han nå ser ut til å vunnet over kritikerne i landslagssammenheng. Det er ikke lenge siden Liverpool-spissen ble pepet ut av Englands egne supportere under kampen mot Østerrike på Old Trafford, men etter at han hjalp til å snu kampene mot Argentina og Uruguay har pipen fått en annen tone. Ikke minst vil scoringen mot sistnevnte nasjon bidra til å stilne kritikken.- Det føles godt å gi kritikerne en på trynet. Supporterne var greie med meg under Argentina-kampen, og på Anfield mot Uruguay visste jeg jo at jeg ville ha støtte fra tribunen. Manageren tvilte aldri på meg. Andre folk har nok tvilt, men Eriksson har hatt tillit til meg og har vist det ved å ta meg med i troppen. Jeg har mye å takke han for, sier Crouch i dag.

- Jeg føler jeg hører til i Englands-garderoben. Jeg ville ikke ha vært der om jeg ikke trodde at jeg var god nok. Presterer jeg for Liverpool fremover kan jeg se frem til VM, akkurat som alle andre i den garderoben.

- Du ønsker alltid å starte kamper, men jeg er realistisk. Michael Owen og Wayne Rooney er klassespillere, og de kommer til å stå foran meg i køen til startoppstillingen for England. Men dersom jeg kan spille en rolle i VM, er det flott. Det fungerte bra mot Uruguay, når jeg kom inn fra benken og gjorde mål. Det snudde kampen, og vi vant, slår han fast.

- Jeg ønsker å være en del av landslagstroppen, og dersom det er en benkrolle jeg er tiltenkt i VM, så er det greit, avslutter Crouch.

Zenden henter inspirasjon fra Cissé
Langtidsskadde Boudewijn Zenden forteller i dag til liverpoolfc.tv at han henter inspirasjon fra Djibril Cissés kjappe comeback fra en alvorlig skade i fjor, når han nå bygger seg opp igjen med det for øyet å få litt spilletid før sesongslutt. Etter å ha ødelagt korsbåndet i det ene kneet sent i høst, begynte nederlenderen endelig med løpetrening igjen denne uken.

Cissé var spådd å være ute for resten av sesongen i fjor. De samme prognosene har Zenden blitt forespeilet denne sesongen. Franskmannen gjorde alle prognoser til skamme, og var tilbake igjen i god tid før sesongslutt. Det er noe nederlenderen tar sikte på å kopiere.

29-åringen har nå startet lett jogging på Melwood, etter først å ha prøvd det samme på tredemølle i noen dager.  Nå krysser han fingrene for at lagkameratene sørger for at det blir en lang sesong, ved å henge med både i FA-cupen og Champions League helt til siste slutt.

- Skaden min er selvsagt helt annerledes enn den Djibril hadde, men måten han kom tilbake på er en kilde til inspirasjon for alle fotballspillere. Hans rehabilitering gikk unna på rekordtid, og han fikk spilletid i Champions League-finalen. Det viser at alt er mulig. Du må sette deg mål, og et av mine mål er å spille igjen denne sesongen. Jeg vet ikke om det er mulig. Jeg sammenligner det med en mynt som står på høykant. Jeg bare venter og ser hvilken side den vil falle ned på, uttaler Zenden i dag.

- Rehabiliteringen etter skaden har gått bra så langt. Det er en lang prosess, men jeg er i rute. Jeg er glad jeg ikke har fått noen tilbakeslag. Jeg har ikke begynt å løpe fort ennå, men har startet med rolig jogging. Jeg gjør også mye arbeid i styrketreningsrommet for å styrke beinet.

- Jo mer suksess mine lagkamerater har på banen, jo flere kamper må vi spille, og jo lenger blir sesongen. Det vil gi meg en større sjanse til å få spilletid igjen denne sesongen. På en annen side, jo flere kamper vi spiller, desto mer interesse vil det også bli rundt klubben. Dermed vil frustrasjonene mine over å ikke kunne spille bare bli større.

- Liverpool-supporterne synger hele tiden at vi kommer til å vinne Champions League for stjette gang i Paris. Dersom det skulle skje, og jeg kan klare hva Djibril klarte i fjor, vil det være en drømmeavslutning på sesongen for meg, avslutter Zenden.

Linkes til Dawson
Den britiske tabloidpressen spekulerer i dag i om Liverpool vil forsøke å hente Tottenhams midtstopper Michael Dawson til sommeren. Det antydes sågar en prislapp på £8M. Vi tar dette for hva det er akkurat nå – tabloidsnakk.

Ny kamp med Atkinson
Den ferskeste dommeren i Premier League, Martin Atkinson, vil dømme Liverpool for andre gang i morgen. 34-åringen var også pipeblåser da de røde tapte 2-0 for Fulham på Craven Cottage i oktober. Han har også dømt Charlton bare en gang tidligere denne sesongen, da London-klubben tapte 3-0 i Wigan. Linjemenn på Anfield i morgen er Trevor Massey og Andy Williams, mens Graham Salisbury er fjerdedommer.