Drakamp om Gerrard

Rafael Benitez bønnfaller Svennis om at han bruker Liverpools kaptein forsiktig, men spilleren selv ønsker å spille. Ingen alvorlig smell for Xabi Alonso. Tap for U18.

Landskamp på Anfield
England spiller privatlandskamp mot Uruguay, på Anfield, førstkommende onsdag.  Det vil være den siste landskampen til engelskmennene før klubbsesongen er over.  Steven Gerrard, Jamie Carragher og Peter Crouch er med i troppen, og Rafael Benitez er spesielt bekymret for sin kaptein under et hardt spilleprogram.  Gerrard fikk seg også en smell i seieren mot Manchester City i går, men skaden vil neppe hindre Steven å delta i en landskamp han selv gjerne vil spille.

- Jeg er ikke Englands manager og jeg kan ikke fortelle Eriksson hva han skal gjøre, men det er neppe noen god idé å la en spiller som har spilt så mye denne sesongen spille 90 minutter i hver kamp, sier Rafa.

- En landskamp med England på Anfield vil bli noe spesielt.  Jeg vil veldig gjerne spille, sier Gerrard selv.


Alonso snart tilbake
Xabi Alonso måtte sy ti sting etter en stygg smell hvor han skallet sammen med Joey Barton i går.  Spanjolen forlot banen etter at han hadde klaget over ikke å se helt klart i etterkant.  Rafael Benitez sier imidlertid at skaden ”ikke er alvorlig”.


Nytt ligatap for juniorene
Liverpools juniorlag har rast nedover på tabellen i det siste, og 1-2 mot bunnlaget Wolverhampton på lørdag var det tredje tapet på fire kamper.  Det er tydelig at fokus og krefter i stadig større grad blir satt inn på den nasjonale juniorcupen, hvor man er klare for semifinalen.