Dudek skuffet over Janas

Jerzy Dudek er både skuffet og sint, etter at landslagssjef Pawal Janas ikke har sagt ett ord til målvakten om hvorfor han ikke fikk en av tre keeperplasser i den polske VM-troppen.

Jerzy Dudek trodde først at det var en dårlig spøk at han var utelatt fra Polens VM-tropp. Veterankeeperen ble som kjent oversett av landslagssjef Pawel Janas fordi han hadde spilt så få kamper for Liverpool. Dudeks 6 kamper for de røde det siste året var ikke nok til å komme med i 23-mannstroppen.

Keeperen selv var mektig overrasket over å bli vraket, og er også veldig skuffet over måten trener Janas har håndtert situasjonen på.

- Jeg ringte søskenbarnet mitt, som var den første som fortalte meg at jeg ikke var med i VM-troppen. Jeg trodde det var en dårlig spøk. Jeg trodde at når jeg fikk høre troppen på nyhetene, så ville spøken bli avslørt, forteller Dudek til Sky Sports.

- Bare dager før Janas offentliggjorde troppen, snakket vi sammen som om jeg skulle til VM. Jeg har aldri spilt en dårlig kamp for Polen. Han burde ha forklart meg hvorfor jeg ikke kom med som en av tre keepere. Men jeg har ikke hørt noe. Ikke ett ord, sier en rasende Dudek.