Ferguson avskriver ikke Liverpool

Alex Ferguson avskriver ikke Liverpool i kampen om ligatittelen, selv etter 2-0 på Old Trafford. Mot jubileum for Alonso og Finnan. Upson linkes.

Manchester United-manager Alex Ferguson nekter å avskrive Liverpools tittelsjanser, selv etter at hans lag ydmyket gutta fra Anfield i går. United har nå 11 poengs forsprang på Liverpool, men Ferguson mener at mannskapet til Rafael Benitez fortsatt kan få sving på sakene trass i at fire av fem bortekamper denne sesongen er tapt.

- Jeg vil ikke avskrive Liverpool ennå. De har et enkelt program mot slutten av sesongen, og kan vise seg å ha friske bein utover vårparten på grunn av Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk, uttaler han.

Mot jubileum for Alonso og Finnan
Xabi Alonso vil gjøre sin kamp nummer 100 for klubben neste gang han figurerer i en førstelagskamp for Liverpool. Det kan skje allerede i ligacupen mot Reading på onsdag. Denne sesongen har klubbens tredje dyreste spiller gjennom tidene spilt i alle kampene utenom en.

Alonso står bokført med 67 ligakamper, 23 CL-kamper, 5 kamper i FA-cupen, 2 kamper i klubb VM og 1 hver seg i Community Shield og den europeiske supercupen så langt i Liverpool-karrieren. Han har gjort 9 mål på disse kampene. Spanjolen blir spiller nummer 182 til å nå 100 kamper for klubben.

Samtidig blir trolig Steve Finnan den 126. Liverpool-spiller til å nå 150 kamper for klubben. Finnan, som kom fra Fulham for £3.5M i 2003, har registrert følgende fordeling på sine 149 kamper så langt: 96 i ligaen, 30 i CL, 9 i FA-cupen, 6 i UEFA-cupen, 5 i ligacupen og 1 hver seg i Community Shield, den europeiske supercupen og klubb-VM.

Upson linkes
Tabloidavisen The People linker både Newcastle og Liverpool til Birminghams midtstopper Matthew Upson, og mener å vite at klubbene vil forsøke seg med bud under transfervinduet i januar.