Ferguson forsvarer Benítez

Uniteds manager mener rotasjon av spillere er helt nødvendig. Crouch har tro på CL-gull. Liverpool v Bordeaux også i redigert opptak på TV3.

Ferguson som kun ved fem anledninger sist sesong stilte med samme mannskap og har ennå til gode å gjøre det på elleve kamper denne sesongen, forsvarer Liverpool-managerens mange endringer på laget.
- Jeg har gjort det i lang tid, men kanskje ikke så detaljert som Rafa, sier Ferguson til leaguemanagers.com.

- For å være suksessfull prøver jeg alltid å tenke på neste kamp. Hvis den er viktigere, så vil jeg forsøke å gjøre endringer i den nærmest forestående kampen.

- Hva Rafa kanskje gjør er å gjøre dette detalj. Han har lagt opp til en formel han brukte i Valencia og mentalt så begynner spillerne å tilvenne seg til det. Så det er et system der.

- Jeg har ikke et spesielt system, men jeg må gjøre endringer. Det er ingen tvil om det.

Crouch har tro på CL-gull
Peter Crouch har stor tro på at Liverpool kan nå langt Champions League denne sesongen. Angriperen har scoret tre mål på de to siste europacupkampene, og han utelukker ikke at Liverpool kan hente hjem det gjeveste trofeet i den europeiske klubbfotballen for sjette gang.
- Selvsagt tror vi at vi kan gå hele veien. Jeg synes vi har bedre bredde i stallen enn da vi vant forrige gang. Med litt flaks er jeg sikker på at vi kan bli seriøse utfordrere.
Crouch håper at Liverpool vinner gruppen og ser på møtet med PSV Eindhoven på spilledag 5 som en avgjørende kamp i så henseende.

- Det ser ut til å bli det store. Vi er bestemte på å ta 1.plassen i gruppa. Kampen går på Anfield, og jeg er sikker på at vi får det riktige resultatet.

- Vi gjorde akkurat det vi trengte mot Bordeaux. En seier i en av våre to neste hjemmekamper vil sikre avansement.

Liverpool-Bordeaux i redigert opptak
TV3 Norge offentliggjorde i dag sendeskjemaet for kampdag 4, 31.oktober, i Champions League. Barcelona-Chelsea sendes direkte, mens Liverpool-Bordeaux kommer i redigert opptak ca. kl. 23.00. I Danmark vises oppgjøret fra Anfield i sin helhet på 3+ fra kl. 23.15. Det er foreløpig ikke bekreftet hvilken Viasat-kanal som skal sende Liverpool-kampen direkte. I England vises oppgjøret direkte på ITV4. Gårsdagens kamp på TV3 mellom Chelsea og Barcelona ble sett av 236000 seere i snitt. Det ga en markedsandel på 15,6%
- Vi hadde hyggelige tall på Chelsea-Barcelona i går, og det ga oss sesongbeste for en Champions League-kamp. Det førte til den fjerde beste onsdagen i år. Det er hyggelige tall å ta med seg til returopgjøret om 14 dager, sier Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3, til Kampanje.com. Seertallene på kamp to var ifølge TV3 også gode. Bordeaux-Liverpool hadde 96000 seere og en andel på 14,8%.