Finnan på bedringens vei

Etter å ha fått intensiv behandling av nakkeskaden han pådro seg mot Manchester City, er Steve Finnan på bedringens vei. Iren har reelt håp om å være involvert mot Charlton.

Steve Finnan sier i dag at han har godt håp om å spille mot Charlton på Anfield i morgen kveld, da han er på bedringens vei etter nakkeskaden som holdt han ute fra Irlands privatlandskamp mot Sverige. Høyrebacken pådro seg for øvrig skaden i oppgjøret mot Manchester City sist søndag.

Finnan har fått intensiv behandling av skaden etter at han kom tilbake fra Dublin, og han krysser nå fingrene for at han er i stand til å spille i morgen.

- Jeg pådro meg skaden sist helg. Heldigvis blir nakken bedre for hver dag som går, sier iren til liverpoolfc.tv i dag.

- Jeg sluttet meg til den irske landslagstroppen i midtuka, i håp om at jeg var i stand til å spille mot Sverige. Men jeg ble ikke kvitt problemet tidsnok. Jeg reiste tilbake til Melwood, hvor jeg har fått behandling i et par dager nå. Nakken har definitivt blitt mye bedre, slår han fast.

- Jeg ønsker å være involvert i morgen, men jeg må se hvordan ting fungerer på trening først. Dersom alt går greit, skulle det ikke være problemer for meg å spille kamp heller. Som alle andre spillere ønsker jeg ikke å gå glipp av noen kamper, og for øyeblikket har vi også svært mye å spille for ettersom vi henger med i to cuper i tillegg til at vi har ligaen å tenke på.

Finnan er svært oppsatt på å få revansje for det forsmedelige 2-0 tapet for Charlton på The Valley tidlig i februar.

- Det er bra at denne kampen kommer så raskt etter matchen på The Valley. Den svake innsatsen der nede husker vi med gru ennå. Vi har fordelen av hjemmebane denne gangen, og vi ønsker å gjøre godt igjen for den skuffende forestillingen i London. Vi vet også at vi ved å vinne vil ligge tre poeng foran Manchester United, ettersom de ikke spiller før mandag kveld. Det ville vært fint om vi kunne legge litt press på dem, avslutter høyrebacken.